Παραλία Βόλου: Απρόσμενος λουόμενος στην παραλία

Παραλία Βόλου: Απρόσμενος λουόμενος στην παραλίαΗ αλήθεια είναι ότι οι υψηλές θερμοκρασίες που σημειώνονται οδηγούν πολλούς από εμάς στην παραλία για να δροσιστούμε. Ωστόσο, σε παραλία στην περιοχή του Βόλου βρέθηκε και ένας ακόμη λουόμενος για να πάρει μία ανάσα δροσιάς.. ο σταρ που κέρδισε όλα τα βλέμματα της παραλίας ήταν ένα αγριογούρουνο.
Η παρουσία του αγριογούρουνου έγινε το «αξιοθέατο» και το θέμα συζήτησης στην περιοχή, ενώ έχει αφήσει άναυδους στην κυριολεξία, όλους τους λουόμενους.

Ένα μικρό αγριογούρουνο έκανε τις βόλτες του και απολάμβανε το μπάνιο στη θάλασσα, σε ακτή στην περιοχή των Λεχωνίων.

 

Το μικρό ζωάκι ήταν πολύ ήρεμο και έτσι κέρδισε γρήγορα την συμπάθεια τόσο των παιδιών της παραλίας, τα οποία έπαιζαν μαζί του, όσο και οι μεγαλύτεροι.

Διαβάστε Επίσης  Τρόμος σε παραλία στην Θεσσαλονίκη: Τεράστιο ψάρι προκάλεσε αναστάτωση στους λουόμενους

Το απόγευμα της Παρασκευής, το γουρουνάκι έκανε βουτιές στη θάλασσα, μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο που κοιτούσε έκπληκτος. Ο «Γιώργος», όπως ονομάζεται το αγριογουρουνάκι, έπαιζε στην άμμο, ενώ φάνηκε να το χαροποιεί ιδιαίτερα η αντίδραση των παιδιών, που όταν έφτιαχναν τα κάστρα τους στην άμμο, τα χαλούσε με τη μουσούδα του και έτρεχε να κρυφτεί.

Ενδιαφέρον έχει η ιστορία της ζωής του μικρού «Γιώργου». Πρόκειται για τον γόνο μιας άγριας γουρούνας, που είχε κάνει την εμφάνισή της κάποια στιγμή, παλαιότερα, σε κτήμα της περιοχής, έχοντας κάνει θηράματά της τα οικόσιτα που βρίσκονταν στο χώρο και τα περιποιούνταν ο κάτοχος του οικοπέδου. Την μητέρα του «Γιώργου», τελικά την κυνήγησαν, ωστόσο το γουρουνάκι έμεινε στο χώρο.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός σήμερα: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει - Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων

Ο ιδιοκτήτης, αφού είχε «χάσει» τα άλλα ζωντανά του, κράτησε τον «Γιώργο» και το μεγάλωσε σαν δικό του οικόσιτο, το οποίο προς έκπληξη πολλών, συνοδεύει το «αφεντικό» του, μέχρι και στον καφέ που πίνει στην περιοχή, ακολουθώντας τον ως συνεπιβάτης ή δίπλα στο ηλεκτρικό μηχανάκι.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *