Σασμός: Καραπάνος και Καλλιόπη μαζί αγκαλιά πριν απο 28 χρόνια

Σασμός: Ο Καραπάνος μαζί με την Καλλιόπη Σταματάκη ή αλλιώς «Καπετάνισσα» αγκαλιά.

Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος όπου πρωταγωνιστούν στην τηλεοπτική σειρά Σασμός και τα ονόματα τους είναι Καραπάνος και Καλλιόπη Σταματάκη έχουν μία παλιά φωτογραφία μαζί αγκαλιά, συγκεκριμένα 28 χρόνια πριν. Δείτε παρακάτω:

Μία καθηλωτική στιγμή στον «Σασμό» ήταν η συνάντηση του «Καραπάνου» με τη «Καπετάνισσα». Όταν ο ισοβίτης συνάντησε τη σκληρή Καλλιόπη Σταματάκη οι τηλεθεατές υποκλίθηκαν στις ερμηνείες τους.

Διαβάστε Επίσης  Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Επεισόδιο 2 (6ος κύκλος)

Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται. Το 1994 συμπρωταγωνίστησαν στη σειρά «Το μάτι του φιδιού» στον ΣΚΑΙ που γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

«Στον ρόλο μου θα γίνει κάτι δραματικό και αυτό είναι το ωραίο στον ρόλο μου. Σε αυτή την περίεργη ζωή, ενός ισοβίτη, ο οποίος έχει ασχοληθεί με το έγκλημα, υπάρχει κάτι το οποίο του βγάζει μία πλευρά η οποία είναι πολύ όμορφη.

Διαβάστε Επίσης  Γιώργος Κιμούλης: Ποια είναι η γνωστή ηθοποιός που του έχει κλέψει την καρδιά;

 

Σασμός: Καραπάνος και Καλλιόπη μαζί αγκαλιά πριν απο 28 χρόνια

Δεν είναι ένας ρόλος κακοποιού στερεοτυπικός. Που δεν έχει ευαισθησίες και σκοτώνει συνεχώς. Είναι ένας άνθρωπος υπερευαίσθητος, σε σχέση με αυτό το θέμα», σύμφωνα με την espresso, είπε πρόσφατα ο ηθοποιός για το ρόλο του στον «Σασμό».Σασμός: Καραπάνος και Καλλιόπη μαζί αγκαλιά πριν απο 28 χρόνια

πηγή

Αφήστε μια απάντηση