Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Θα είμαι στο πλάι σου, για όλη μου την ζωή»

Μάνος και Ισίδωρος, παρακολουθώντας τα τελευταία επεισόδια στην σειρά Η Γη της Ελιάς, καλούνται να βγάλουν εις πέρας μια πολύ δύσκολη αποστολή. Η Φανή Αναστασίου είναι νεκρή και η μικρή Αγγελική μένει χωρίς μητέρα. Ο Ισίδωρος, όπως θα δούμε και στο αποψινό επεισόδιο της σειράς της λέει τα πάντα και της υπόσχεται πως θα μείνει στο πλευρό της για όλη του τη ζωή.Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Θα είμαι στο πλάι σου, για όλη μου την ζωή»

Ο Ισίδωρος στο πλευρό της εγγονής του στην Γη της Ελιάς

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 7/1: Ο Κανέλλος ανακαλύπτει πως ο γάμος του με την Αλίκη έμπλεξε ολόκληρο το χωριό στη μαφία

Ο Ισίδωρος μετά τα όλα όσα συνέβησαν καλείται να αναλάβει μια πολύ μεγάλη ευθύνη στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Ο ίδιος όπως θα δούμε σκοπεύει να μην αφήσει την εγγονή του έτσι αποφασίζοντας να σταθεί δίπλα στο πλευρό της. Η μικρή Αγγελική δεν έχει πια την μητέρα της στην ζωή της και ο Ισίδωρος θα είναι αυτός που θα την αναλάβει μέχρι νεοτέρας.

 

Μάλιστα, η Αντιγόνη ως βιολογική μητέρα του παιδιού μαθαίνοντας τι ακριβώς συνέβη τρέμει για την κόρη της καθώς φοβάται μην καταλήξει κάπου μόνη χωρίς κανέναν δικό της άνθρωπο. Η Αντιγόνη ξεσπά στην αγκαλιά της Μαρίνας με την ίδια όσο μπορεί να την δίνει κουράγιο και δύναμη. Ο Ισίδωρος, στην σειρά Η Γη της Ελιάς δεν σκοπεύει να φύγει από την Αθήνα αν δεν δει τι θα συμβεί με την εγγονή του, Αγγελική. Μια δύσκολη περίοδος για την οικογένεια ξεκινά. Τι θα συμβεί όμως στο τέλος με την μικρή;Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Θα είμαι στο πλάι σου, για όλη μου την ζωή»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Βασιλική: «Τον αγαπώ τι δεν καταλαβαίνεις;»

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση