Σασμός: Η επιστροφή του Μύρωνα και η νέα ανατροπή!

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την επιστροφή του Μύρωνα και την νέα ανατροπή!

Σασμός: Γιατί ένα από τα μυστικά της επιτυχίας αυτής της σειράς είναι οι αγαπημένοι ήρωες που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους να επιστρέφουν ξανά και ξανά και η αλήθεια είναι πως την προηγούμενη επιστροφή του Μύρωνα δεν την είχαμε χορτάσει! Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, ο Δημήτρης Μαμιός επιστρέφει στην Άνω Ποριά για να μείνει.

Αυτό όμως δεν πρόκειται να το δούμε σύντομα αφού σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η επιστροφή του Μύρωνα, του αστυνόμου της καρδιάς μας, θα γίνει από τη νέα σεζόν.

Σασμός επόμενα επεισόδια : 166 , 167 , 168 , 169, 170

Πιο συγκεκριμένα λίγο πριν το φινάλε της πρώτης σεζόν θα δούμε τη ζωή της Άσπας να αλλάζει ριζικά μιας και ο αγαπημένος της Άγγελος πέφτει νεκρός με την ίδια να μην μπορεί να διαχειριστεί την απώλεια του καθώς όπως είναι ήδη γνωστό θα δολοφονηθεί και μάλιστα άγρια.

Σασμός: Η επιστροφή του Μύρωνα και η νέα ανατροπή!

Τώρα σε ότι αφορά στην επιστροφή του Μύρωνα, αυτή θα γίνει και σεναριακά θα αποτελέσει «κλειδί» σε δυο σημαντικές ιστορίες! Η μια θα έχει κάνει με την εξιχνίαση της δολοφονίας του Στεφανή καθώς μπορεί μέχρι τώρα να μην το έχουμε δει αλλά ο Μύρωνας έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του τον Μαθιό…

Ας μην ξεχνάμε εξάλλου πως ο ήρωας είναι πανέξυπνος και μεθοδικός… και μετά την απώλεια του Γεράσιμου ο Φραγκιαδάκης θα αναζητήσει τον Μύρωνα προκειμένου να συμβάλλει σε όλα όσα έχουν προηγηθεί κι έχουν φέρει αναστάτωση στην Άνω Ποριά.

Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον και το παρελθόν της Αλκμήνης στη σειρά

Επιπλέον ο ήρωας έχει να αντιμετωπίσει και την πληγωμένη καρδιάς της Άσπας μετά το φευγιό του Άγγελου. Ο Μύρωνας δεν την έχει ξεπεράσει και θέλει πάση θυσία να νιώθει πως η Άσπα είναι ασφαλής και ευτυχισμένη.

Έτσι λοιπόν οι δυο τους θα κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και σίγουρα η ζωή και των δυο θα αλλάξει ολοκληρωτικά ενώ μέχρι να δούμε αυτό το ταίριασμα οι ανατροπές θα είναι πολλές γιατί ο Μύρωνας είναι… λαγωνικό!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *