Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή καυγαδίζει άγρια με την Χρυσούλα

Η Αρετή ξεπερνάει κάθε όριο και ξεσπάει ακόμη και στην Χρυσούλα, στη γη της ελιάς. Ο Στέφανος την αποχαιρετά, με αποτέλεσμα εκείνη να μη μπορεί να συγκρατήσει άλλο τα νεύρα της.Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή καυγαδίζει άγρια με την Χρυσούλα

Κυκλοφορεί στη Μάνη και τσακώνεται με όλους. Κανείς δε μπορεί να την ηρεμήσει κι έτσι της γυρίζουν την πλάτη. Ακόμη και η Αναστασία έρχεται αντιμέτωπη μαζί της, με το ξέσπασμα να είναι τεράστιο.

Η Γη της Ελιάς – Ιάκωβος: «Οι γιατροί μου δίνουν 6 μήνες ζωής»

Η Αρετή τσακώνεται ακόμη και με την Χρυσούλα, στην γη της ελιάς, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Όλοι προσπαθούν να την παρηγορήσουν για την απόφαση του γιου της να φύγει, όμως εκείνη δεν ακούει κανέναν.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 221 , 222 , 223 , 224, 225

Η Ασπασία παλεύει να της συμπαρασταθεί, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου. Ο Δημοσθένης ενοχλείται πολύ από τη στάση της Αρετής και ζητάει από τη σύζυγό του να κόψει τα “πολλά” “πολλά”.

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ετοιμάζεται να τινάξει στον αέρα τον γάμο Βασιλικής – Φίλιππου

Ο έλεγχος έχει χαθεί και η Αρετή δεν είναι η ίδια… Ο γάμος της κόρης της πλησιάζει και η οργή της “φουσκώνει” όλο και περισσότερο.  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή καυγαδίζει άγρια με την Χρυσούλα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *