Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αντικρίζει την κόρη της για πρώτη φορά

Η Αντιγόνη αντικρίζει για πρώτη φορά την κόρη της, την Αγγελική, και όλα αλλάζουν στην γη της ελιάς. Όσο κι αν δεν ήθελε, όσο κι αν προσπαθούσε να κρατήσει αποστάσεις, η ζωή της έπαιξε ένα περίεργο παιχνίδι. Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αντικρίζει την κόρη της για πρώτη φορά

Η μικρή Αγγελική εμφανίζεται μπροστά της και η Αντιγόνη αισθάνεται περίεργα. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος είναι αποφασισμένοι να εξασφαλίσουν το μέλλον του κοριτσιού και να μη το αφήσουν να ζήσει μόνο του.

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αντικρίζει την κόρη της για πρώτη φορά

Η Φανή παθαίνει ένα σκληρό ατύχημα και χάνει τη ζωή της. Καθοδόν για το σπίτι, πέφτει πάνω σε ένα άλλο αμάξι και χάνει ακαριαία τη ζωή της. Η μικρή Αγγελική μένει μόνη της και ο πόνος σκορπίζεται στην οικογένεια.

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αντικρίζει την κόρη της για πρώτη φορά

Η Αντιγόνη προσπαθεί να κρατάει αποστάσεις από την Αγγελική, όμως ο Ισίδωρος καταφέρνει να την επιβάλλει με τον τρόπο του, στην γη της ελιάς. Ξεκινάει τις διαδικασίες για να υιοθετήσει η μικρή, χωρίς να της πουν την αλήθεια.

Η Γη της Ελιάς: Όλο το μυστήριο του γάμου Βασιλικής – Φίλιππου

Με τον καιρό, η Αντιγόνη δένεται μαζί της, όμως δε μπορεί να της αποκαλύψει ότι είναι η πραγματική της μητέρα. Το βάρος είναι τεράστιο και η καρδιά της μικρής εύθραυστη. Ο καιρός περνάει και οι δυο τους γίνονται αχώριστες, με την Αντιγόνη να μετανιώνει καθημερινά για το φρικτό της λάθος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *