Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει την Αιμιλία

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει την ΑιμιλίαΆγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι τραγικές καθώς θα δούμε τον Ακύλα να σκοτώνει την Αιμιλία.Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει την Αιμιλία

Ο Ακύλας αρχίζει να κάνει πράξη το σχέδιο εκδίκησης. Πρώτο θύμα του η Αιμιλία. Η είδηση της απαγωγής της αδερφής της Ζωής από τους άντρες του Μεγαρίτη πέφτει σαν κεραυνός και όλοι πια φοβούνται για τα χειρότερα. Η οικογένεια του, βέβαια, έχει ένα λόγο παραπάνω να ανησυχεί, αφού πια είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Στο φως το αμαρτωλό παρελθόν του Στεφανή

Η Ζωή, η Κορίνα και ο Λευτέρης ψάχνουν τρόπο για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και να προστατευτούν από το μένος του, αφού εκείνος θέλει να τιμωρήσει ο Ακύλας κι όχι τόσο την Αιμιλία… Την ίδια στιγμή, η Αντιγόνη καταθέτει στον εισαγγελέα για την ψευδομαρτυρία της στη δική του Δούκα.

Η υπόθεση ανοίγει και πάλι και παράλληλα ανοίγει και ο ασκός του Αιόλου για τον Δούκα. Όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσει την τιμωρία. Λίγες μέρες μετά, βρίσκεται ενώπιον του εισαγγελέα. Παράλληλα η Αγορίτσα επιβεβαιώνει όσα έμαθε η Μυρσίνη για το παρελθόν του Σέργιου.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Αλλαγή στην ώρα και στις μέρες προβολής της σειράς!

Ο Ακύλας κάνει μία πρόταση στη γυναίκα του με αντάλλαγμα τη ζωή της αδερφής της. Η Ζωή, κρυφά απ’ όλους παίρνει το ρίσκο ν’ ακολουθήσει τις εντολές του, για να σώσει την Αιμιλία απ’ τα χέρια του, θα τα καταφέρει ή όχι και ο Ακύλας θα σκοτώσει και την Αιμιλία;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *