Πηνελόπη Πιτσούλη: 56 χρόνια με τον άντρα μου είμαστε σιαμαίοι

Πηνελόπη Πιτσούλη: 56 χρόνια με τον άντρα μου είμαστε σιαμαίοιΑφοπλιστικά ειλικρινής σε όλα η Πηνελόπη Πιτσούλη μιλώντας στον Alpha. Πηνελόπη Πιτσούλη: 56 χρόνια με τον άντρα μου είμαστε σιαμαίοι

Για την προσωπική της ζωή, την κωμική σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” αλλά και τις… ερωτικές σκηνές μίλησε η Πηνελόπη Πιτσούλη στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha.

“Δεν είχαμε εμείς ερωτικές σκηνές γιατί ήμασταν καρατερίστες! Ποτέ δεν μου έτυχε ερωτική σκηνή, ποτέ. Ευτυχώς. Τώρα που γέρασα αποκλείεται” τόνισε, αρχικά, η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Διαβάστε Επίσης  Σταμάτης Γονίδης: Τα πρώτα πλάνα από το γάμο της εγκυμονούσας κόρης του τραγουδιστή!

“Γριά γυναίκα τώρα θα έχω ερωτική σκηνή με έναν γέρο; Είχα, ας πούμε, τον Γιάννη Μόρτζο για σύντροφο στον Πλάτανο…

Αγαπίτσες τρυφερές θα κάναμε! Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε ερωτικά δυο γέροι τώρα! Είναι και αηδιαστικό, δεν είναι ωραίο να κάνουμε ερωτικά τώρα.

Τα αγαπησιάρικα, ναι, τα θέλει ο κόσμος. Όλα έχουν ημερομηνία λήξης και ο έρωτας θέλει ένα ωραίο κορμί, δύναμη και νιάτα.

Δεν θέλει αρθριτικά και ρευματικά που θα πας να σηκώσεις τα πόδια σου και θα λες “τώρα πως να τα κατεβάσω;”. Και η φύση σε κάνει να μην έχεις την επιθυμία την ερωτική που είχες όταν ήσουν νέος.

Διαβάστε Επίσης  Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ξαφνικά η ηθοποιός Νίκη Λειβαδάρη

“Ευτυχώς είμαι 56 χρόνια παντρεμένη με τον Γιωργάκη μου, περάσαμε όλη την ζωή και τα νιάτα μας μαζί και μέχρι τώρα είμαστε σιαμαίοι” συμπλήρωσε, με τρυφερότητα, η Πηνελόπη Πιτσούλη στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *