Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία ξεσπά: «Δεν θέλω να κάνω εξωσωματική»

Η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι μονόδρομος πια για την Ιουλία στην σειρά Η Γη της Ελιάς καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να αποκτήσει παιδί με τον Γιώργη. Ο γιατρός της ανακοινώνει πως μόνο έτσι θα μπορέσει με την ίδια να μην το δέχεται. Όπως θα δούμε και στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, η Ιουλία ανακοινώνει στον Γιώργη πως δεν επιθυμεί να ακολουθήσει αυτή την μέθοδο. Πως θα αντιδράσει ο Κουράκος ακούγοντάς την;  Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία ξεσπά: «Δεν θέλω να κάνω εξωσωματική»

Διαβάστε Επίσης  Άσε μας ρε μαμά Επεισόδια 22-23-24, μια μεγάλη αποκάλυψη που θα σοκάρει

Τι θα δούμε απόψε 14/6 στην Γη της Ελιάς;

Ο Φίλιππος και η Βασιλική φτάνουν στη Σύμη, όπου εκπληρώνουν το τάμα στον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Ο Στέφανος προσλαμβάνει επιστάτη για τους ελαιώνες και η Αρετή συνειδητοποιεί πως η απόφασή του να φύγει είναι οριστική. Η Φανή, μετά από επιμονή της Αγγελικής, καλεί τον Ισίδωρο και τον Μάνο στην Αθήνα.

Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία ξεσπά: «Δεν θέλω να κάνω εξωσωματική»

Ο Πότης βγαίνει ραντεβού με την Αλκμήνη. Τέλος, η Ιουλία και ο Γιώργης απογοητεύονται ακόμα μια φορά στην σειρά Η Γη της Ελιάς, που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί, με την Ιουλία να του ανακοινώνει πως δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε εξωσωματική. Ο Γιώργης ακούγοντάς την θα αντιδράσει και ένας έντονος καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι ξεκινά. Η συνέχεια απόψε το βράδυ στις οθόνες μας….Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία ξεσπά: «Δεν θέλω να κάνω εξωσωματική»

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Η Βασιλική εκλιπαρεί: «Μην οδηγηθούμε πάλι σε πόλεμο»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *