Η Γη της Ελιάς – Η Εύα λυγίζει: «Μου λείπεις πολύ Στάθη»

Μπορεί να χώρισαν οριστικά, τα συναισθήματα όμως που νιώθουν ο ένας για τον άλλον είναι έντονα. Όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς, η Εύα και ο Στάθης δεν θα καταφέρουν να αντισταθούν με αποτέλεσμα να παραδεχθούν ο ένας στον άλλον τι νιώθουν.Η Γη της Ελιάς – Η Εύα λυγίζει: «Μου λείπεις πολύ Στάθη»

Επανασύνδεση για Στάθη και Εύα στην Γη της Ελιάς;

Η Εύα επέστρεψε στην Αθήνα, ήταν μια επιλογή μονόδρομος για την ηρωίδα καθώς ο μόνος λόγος παραμονής της στην Μάνη, ήταν ο Στάθης. Ο ίδιος μέρα με την μέρα συνειδητοποιεί πως η Εύα του λείπει όλο και πιο πολύ και δεν ξέρει τι να κάνει γι΄αυτό. Όσο και αν προσπάθησε να την προσεγγίσει δεν τα κατάφερε καθώς η Εύα είχε πάρει την απόφαση πως δεν θέλει να ξανά είναι μαζί οι δυο τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αυτή θα είναι η ζωή της Θοδώρας μετά την απώλεια

Η Γη της Ελιάς – Η Εύα λυγίζει: «Μου λείπεις πολύ Στάθη»

Τα συναισθήματα όμως που νιώθουν δεν τους αφήνουν και πολλά περιθώρια. Ο Στάθης μετά την επικοινωνία που θα έχει με την Εύα, θα προσπαθήσει να την πείσει να επιστρέψει πίσω στην Μάνη και να κάνουν μια αρχή οι δυο τους. Θα κάνει η Εύα αυτό το μεγάλο βήμα ή θα παραμείνει στην Αθήνα αφήνοντας οριστικά την σχέση της με τον Στάθη στην σειρά Η Γη της Ελιάς, στο παρελθόν;

Διαβάστε Επίσης  Κόκκινο Ποτάμι: Η Ιφιγένεια σκοτώνει άνθρωπο εν ψυχρώ

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *