Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία αποδεικνύεται μεγάλη πανούργα

Κι όμως δεν είναι όλα όπως φαίνονται τελικά. Μπορεί η πρώτη εικόνα που πέρασε στους τηλεθεατές, να είναι μια γυναίκα ευγενική και καλοσυνάτη, το αληθινό της πρόσωπο δεν είναι όμως αυτό. Ο λόγος για την Ασπασία, η οποία αποδεικνύεται μεγάλη πανούργα τελικά στην σειρά Η Γη της Ελιάς.

Το σατανικό σχέδιο της Ασπασίας στην Γη της Ελιάς

Όπως έχουμε παρατηρήσει, η ηρωίδα έχει βαλθεί να φτιάξει ξανά την ζωή της Αρετής και του Στάθη. Η ίδια αν δεν τους δει μαζί δεν θα ησυχάσει και γι΄αυτό θα σκεφτεί πολλά και ριψοκίνδυνα πράγματα. Αυτό όμως δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Διαβάστε Επίσης  Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα 15-16: Η Παυλίνα βλέπει Πένη και Μπουκουράν να φιλιούνται

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία αποδεικνύεται μεγάλη πανούργα

Η Ασπασία πείθει τελικά την Αρετή να κάνει ίσως το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσε να κάνεις κάποιος στην ζωή του. Να προσποιηθεί πως έπαθε έμφραγμα με σκοπό να κρατήσει τον γιο της στην ζωή της, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση σε πολλούς. Η ιδέα της Ασπασίας, βάζει την Αρετή σε μεγάλο δίλλημα μέχρι που τελικά αποφασίζει να το επιχειρήσει.

Η Αρετή παθαίνει έμφραγμα σκορπίζοντας τρόμο σε πολλούς. Η Ασπασία και το σατανικό της σχέδιο, στην σειρά Η Γη της Ελιάς, πετυχαίνει. Πόσο σύντομα όμως θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και πως θα την διαχειριστούν οι δυο γυναίκες;

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι Spoiler: Η Άννα φυγαδεύει τον Άγγελο από τις φυλακές

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *