Η Γη της Ελιάς: Ξαφνικά όλα μπάχαλο στην ζωή της Αθηνάς

Η Γη της Ελιάς: Ξαφνικά όλα μπάχαλο στην ζωή της ΑθηνάςΗ Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ξαφνικά θα γίνουν όλα μπάχαλο στην ζωή της Αθηνάς.

Η Αθηνά ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Ιάκωβου. Οι θετικές εξελίξεις στην ζωή της, την έκαναν να βλέπει την ζωή πιο αισιόδοξα παρόλο το κρυφτούλι. Ακόμη και το πρόβλημα με τους εκβιασμούς του πρώην συντρόφου της, του Δημήτρη, φαίνονταν πιο απλό στο πλευρό του αγαπημένου της.

Όμως ο Ιάκωβος θα ανατρέψει αυτή την ευτυχία αφού όσο περνούν οι μέρες συνειδητοποιεί ότι κάνει κακό στην Αθηνά. Δεν θέλει άλλο να την βλέπει να αγχώνεται και να ανησυχεί μήπως τους ανακαλύψει κάποιος και αποφασίζει να φύγει μόνιμα από την Μάνη.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης ανακαλύπτει για την Έλενα κάτι που τον κάνει έξαλλo


Δεν θέλει όμως και να την πληγώσει. Έτσι ξεκινάει να της συμπεριφέρεται απότομα και απόμακρα διότι θέλει να την κάνει να τον μισήσει. Με αυτόν τον τρόπο σκέφτεται πως αν φύγει από την Μάνη δεν θα της λείψει. Κι ενώ η Αθηνά έχει να αντιμετωπίσει την παράξενη αλλαγή συμπεριφοράς του Ιάκωβου έχει να αντιμετωπίσει και τον Δημήτρη.

 

Ο πρώην σύντροφός της και…τωρινός εκβιαστής της, την πλησιάζει για ακόμη μία φορά απειλώντας την, πως αν δεν του δώσει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό θα αποκαλύψει σε όλη την Μάνη πως δεν είναι γιος της αλλά σύντροφός της. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα δηλαδή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Άγριο ξύλο στα στενά της Μάνης

Οι επισκέψεις του Δημήτρη στο σπίτι της Αθηνάς γίνονται όλο και πιο συχνές και κάθε φορά γίνεται όλο και πιο πιεστικός. Η Αναστασία ακούει τους καυγάδες μεταξύ…μητέρας και γιου και απορεί τι έχουν να χωρίσουν ξαφνικά. Που να ‘ξερε…

Η Αθηνά βρίσκεται σε πλήρη απόγνωση. Από την μία νιώθει πως χάνει τον Ιάκωβο από την ζωή της και δεν μπορεί να καταλάβει τι έκανε λάθος και άλλαξε έτσι συμπεριφορά και από την άλλη έχει τον Δημήτρη να την πιέζει μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο. Πώς θα αντιδράσει; Θα το ανακαλύψουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση