Σασμός Spoiler: Σε εφιάλτη μετατρέπεται το γαμήλιο τραπέζι

Το παραμύθι μετατρέπεται σε εφιάλτη. Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής καταλήγει σε τραγωδία, στη σειρά Σασμός. Στο τελευταίο επεισόδιο όλα ανατρέπονται και οι πρωταγωνιστές καλούνται να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις…Σασμός Spoiler: Σε εφιάλτη μετατρέπεται το γαμήλιο τραπέζι

Ο θάνατος του Άγγελου σοκάρει την Κρήτη. Ο Κώστας τον δολοφονεί εν ψυχρώ, θολωμένος από τη ζήλια του για την Άσπα. Μετά το φρικτό φονικό, εξαφανίζεται, αφήνοντας τις αρχές με πολλά ερωτηματικά.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας 6/11 έως 9/11

Τα βλέμματα στρέφονται στους Σταματάκηδες. Όλο το χωριό γνωρίζει πως οι δύο οικογένειες ήταν στα μαχαίρια για ένα χωράφι. Ο Αστέρης καταρρέει στην είδηση πως ο ξάδελφός του πέθανε και οι αρχές τρέχουν να συλλάβουν τους υπεύθυνους για τον φόνο.Σασμός Spoiler: Σε εφιάλτη μετατρέπεται το γαμήλιο τραπέζι

Έτσι, η μεγάλη αυτή η μέρα διαλύεται, μέσα σε μια στιγμή. Η αστυνομία εισβάλλει στην εκκλησία και συλλαμβάνει τον Μαθιό, την ημέρα του γάμου του, στη σειρά Σασμός.

Διαβάστε Επίσης  Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: 10 χρόνια; Ε και; Έρχεται κι άλλο!

Όλοι βρίσκονται σε τεράστιο πανικό. Η Καλλιόπη καταρρέει στην σκέψη πως μετά τον Αστέρη, θα φυλακιστεί και ο Μαθιός. Η Βασιλική δε μπορεί να πιστέψει πως ο σύζυγός της κατηγορείται για κάτι τόσο φρικτό.

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης ετοιμάζεται να κατηγορήσει τον Μαθιό και για τη δολοφονία του Στεφανή Σταματάκη. Μένει να μαζέψει τα στοιχεία που χρειάζεται, για να φτάσει την κατάσταση στα άκρα. Θα τα καταφέρει; Όλα κρέμονται από μία κλωστή..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *