Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τέλος του Λυκούργου στη σειρά

Ένας αγαπημένος χαρακτήρας που έχει καταφέρει να κερδίσει τον θαυμασμό των τηλεθεατών. Ένας άνθρωπος που μάχεται για το καλό και το δίκαιο των συμπολιτών του. Το τέλος στη σειρά “Η Γη της Ελιάς” πλησιάζει και ο Λυκούργος αναμένεται να περάσει αρκετές δυσκολίες, στα επόμενα επεισόδια.

Όπως όλα δείχνουν, ο δικηγόρος της Μάνης αποφασίζει να αναλάβει ξανά δράση στον χώρο της νομικής, ανοίγοντας το δικό του γραφείο. Στόχος του είναι να χρησιμοποιεί την δικηγορική του ταυτότητα κι επίσημα, βοηθώντας όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Διαβάστε Επίσης  Άσε μας ρε μαμά Επεισόδια 22-23-24, μια μεγάλη αποκάλυψη που θα σοκάρει

Η Χάιδω στέκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε του επιθυμία. Μετά την περιπέτεια που πέρασαν ο Φίλιππος και η μικρή Στέλλα, η Χάιδω και ο Λυκούργος αποφασίζουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τέλος του Λυκούργου στη σειρά
Έτσι, στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, ο Λυκούργος και η Χάιδω θα κυκλοφορούν ελεύθεροι στην Αρεόπολη, σαν ζευγάρι. Ο έρωτάς τους θα είναι μεγάλος και θα περάσει από 40 κύματα.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Χατζής αναθεωρεί και ζητά συγχώρεση από την Άννα και τον Δημήτρη

Λίγο πριν το τέλος, ο Λυκούργος θα ταλαιπωρηθεί αρκετά, στην γη της ελιάς. Η απόφαση του Ιάκωβου να φύγει θα τον τσακίσει, με αποτέλεσμα να χάνει τον έλεγχο. Η Χάιδω θα τον παρηγορήσει, όμως εκείνος θα είναι φανερά θλιμμένος από αυτή την απώλεια.

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς, ο Λυκούργος θα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ ψυχολογικά, όμως σύντομα θα βρει το κουράγιο, για να σταθεί ξανά στα πόδια του.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *