Η Γη της Ελιάς – Στάθης: «Σε παρακαλώ, Εύα, συγχώρεσε με»

Η Εύα μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη εγκαταλείπει μόνιμα την Μάνη. Η ίδια όπως θα δούμε οσονόυπω θα γυρίσει στην Αθήνα με σκοπό να συνεχίσει εκεί την ζωή της. Ο Στάθης δυσκολεύεται να διαχειριστεί τον χωρισμό του από την Εύα και μέσα του υποφέρει. Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του ήρωα;  Η Γη της Ελιάς – Στάθης: «Σε παρακαλώ, Εύα, συγχώρεσε με»

Ο Στάθης πέφτει στα πόδια της Εύας στην Γη της Ελιάς

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος νεκρός από τα χέρια του Ανδρέα;

Μπορεί να δυσκολεύτηκε να παραδεχθεί τα αισθήματα του προς το πρόσωπό της αλλά τελικά μετά από όλα όσα έγιναν κατάλαβε πόσο πολύ την θέλει και την έχει ανάγκη στην ζωή του. Έτσι θα κάνει κινήσεις να την προσεγγίσει. Η Εύα όμως αυτή την φορά, θα είναι ανένδοτη μαζί του. Του ξεκαθαρίζει εξ αρχής την κατάσταση και του λέει πως δεν πρόκειται να είναι μαζί ξανά οι δυο τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική ξεφτιλίζει Στέφανο και Αρετή

Η Γη της Ελιάς – Στάθης: «Σε παρακαλώ, Εύα, συγχώρεσε με»

 

Ο Στάθης όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα πέσει στα πόδια της και θα την παρακαλέσει. Θα καταφέρει να αλλάξει την γνώμη της με αποτέλεσμα να είναι και πάλι μαζί η Εύα και ο Στάθης στην Γη της Ελιάς; Η Γη της Ελιάς – Στάθης: «Σε παρακαλώ, Εύα, συγχώρεσε με»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *