Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας φυλακίζεται και αποδρά από το κελί

Η δικαιοσύνη έρχεται. Ο Ακύλας μπαίνει στη φυλακή, με την κατηγορία της δολοφονίας, στις Άγριες Μέλισσες. Μπορεί ο Θανάσης να πέφτει νεκρός πριν τη δίκη, οι ένορκοι, όμως, αποφασίζουν ομόφωνα την φυλάκιση του Ακύλα. Οι φόνοι των μελών της ΕΑΚ, έχουν γραφτεί στην ιστορία.

Ο Ακύλας είναι έξω φρενών. Το ξέσπασμά του είναι τρελό. Απειλεί τους πάντες και δείχνει για ακόμη μια φορά το σκληρό του πρόσωπο. Στο μεταξύ, η Ζωή, η Κορίνα, η Αιμιλία και ο Λευτέρης πανηγυρίζουν, αισθάνονται ελεύθεροι!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Νάντια υποψιάζεται ότι ο Μαθιός είναι ο πατέρας της

Η Ζωή βρίσκει την ευκαιρία να εκμυστηρευτεί στην κόρη της πως δεν είναι παιδί του Ακύλα και όλα αλλάζουν. Κανείς δε τον επισκέπτεται στη φυλακή, κανείς δεν ενδιαφέρεται για εκείνον..

Μετά από καιρό, κι ενώ όλοι είναι ανακουφισμένοι από αυτή την εξέλιξη, ο Ακύλας αποδρά από την φυλακή και σκορπά ξανά τον τρόμο, στις Άγριες Μέλισσες. Στόχος του είναι να σκοτώσει τις αδελφές Σταμίρη και να διαλύσει τους Σεβαστούς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η διαθήκη κόλαφος του Λυκούργου

Πλέον διψά για εκδίκηση και κανείς δε μπορεί να τον σταματήσει. Είναι ένας άλλος άνθρωπος και το μόνο που επιθυμεί είναι πάρει ξανά στα χέρια του όλα όσα έχασε από τους άλλους…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *