Σασμός: Ο Φραγκιαδάκης γεμίζει υποψίες την Βασιλική

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού ο Φραγκιαδάκης γεμίζει υποψίες την Βασιλική.

Στιγμές ευτυχίας ζουν Μαθιός και Βασιλική αφού πλησιάζει η μέρα που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Απαλλαγμένη πλέον η Βασιλική από τις τύψεις για το αν προδίδει τον πρώην σύζυγό της απολαμβάνει την πρόβα του νυφικού και φυσικά δίπλα της είναι το παιδί της.

Ο Νικηφόρος την ενθαρρύνει να χαρεί τη διαδικασία ακόμα και τις στιγμές που εκείνη κάνει πίσω θεωρώντας πως είναι μεγάλη γυναίκα. Εξίσου ενθουσιασμένος είναι και ο Μαθιός που δεν μπορεί να πιστέψει πως το μεγαλύτερο όνειρό της ζωής του, να παντρευτεί τη Βασιλική επιτέλους γίνεται πραγματικότητα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αναστασία ορμάει στην Αρετή

Καθώς η αστυνομία όμως, περικυκλώνει το σπιτάκι στο βουνό της οικογένειας Σταματάκη ψάχνοντας στοιχεία που να αποδεικνύουν την εμπλοκή κάποιου μέλους της οικογένειας Σταματάκη με τη δολοφονία του Στεφανή η αγωνία κορυφώνεται για όλους.

Η Βασιλική δεν σταμάτα να ρωτάει επίμονα τον Μαθιό. “Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Θαρρώ μας έχουν βάλει όλους στο μάτι. Θα του περάσει του Φραγκιαδάκη όταν καταλάβει πως δεν εμπλεκόμαστε.” την καθησυχάζει αλλά εκείνη επιμένει.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ιάσωνας και Μάρκος συνεργάζονται

“Πώς είναι δυνατόν να ψάχνουν την οικογένεια του δολοφονηθέντος; Τί στοιχεία έχουν και το κάνουν;” τον ρωτάει και ο Μαθιός ανασηκώνει τους ώμους του. Μαζί με την Καλλιόπη προσπαθούν να γλιτώσουν ακόμα μία φορά.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *