Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης κατηγορείται για τον φόνο του Άγγελου

Ο Αστέρης θα βρεθεί σε παρά πολύ δύσκολη θέση στη σειρά Σασμός, καθώς ένας νέος φόνος έρχεται για να ταράξει τα δεδομένα στην Κρήτη. Ο Άγγελος δολοφονείται εν ψυχρώ από τον Κώστα, ο οποίος δείχνει για άλλη μια φορά το σκληρό του πρόσωπο. Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης κατηγορείται για τον φόνο του Άγγελου

Όσο κι αν η Άσπα τον κρατά σε απόσταση, εκείνος δεν καταλαβαίνει. Είναι ερωτευμένος μαζί της και θέλει να είναι ξανά μαζί της, με κάθε τρόπο. Πλέον κυριαρχεί ο εγωισμός και όχι το αγνό συναίσθημα. Δε θέλει να την έχει άλλος στην αγκαλιά του.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις Χθες – Επεισόδια 16, 17, 18, 15, 20

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης κατηγορείται για τον φόνο του Άγγελου

Πάνω σε έναν καυγά, ο Κώστας οπλίζει και σκοτώνει τον σύντροφο της αγαπημένης του. Ο φόνος του Άγγελου θα φέρει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση τον Αστέρη, καθώς τα βλέμματα θα στραφούν πάνω του, στη σειρά Σασμός.

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης κατηγορείται για τον φόνο του Άγγελου

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi και την Μαρία Μεταξητινου, ο Αστέρης θα κατηγορηθεί για αυτή τη δολοφονία, εξαιτίας των εντάσεων που είχε με τον ξάδελφό του, πριν αυτός πεθάνει. Η αγορά του χωραφιού και οι εντάσεις ανάμεσα στις δύο οικογένειες, θα κάνουν το χωριό να κοιτάξει με καχυποψία τον Αστέρη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος πετάει έξω από το Δημαρχείο την Αμαλία

 

Εκείνος θα καταρρεύσει από τις τύψεις που δεν πρόλαβε να σταματήσει το μεγάλο αυτό φονικό. Ένας ακόμη Βρουλάκης κείτεται στο χώμα και η δυστυχία όλων είναι τεράστια. Ένας νέος πόλεμος ξεκινά ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες. Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *