Σασμός επόμενα επεισόδια : 162 , 163 ,164 , 165

Σασμός επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 162 , 163 ,164 , 165 . Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 162 στις 20/6/22
Επεισόδιο 162
Δευτέρα

Η εκρηκτική συνάντηση της Καλλιόπης με τον Άγγελο είναι γεγονός. Εν τω μεταξύ ο Αστέρης αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι μιλάει ακόμα με τον Σταύρο και γνωρίζει τα πάντα για το πρόβλημα της Αργυρώς.

Από την άλλη πλευρά η αποκάλυψη της αλήθειας από τη Στέλλα φέρνει τον Καραπάνο σε απόλυτο αδιέξοδο. Αυτός που πίστευε τόσον καιρό για εχθρό είναι ο γιος του. Συγκλονισμένος τρέχει να προλάβει το κακό, ενώ ο Γεράσιμος συνεχίζει την μέρα του γεμάτος μίσος για τον πατέρα που του κατάστρεφέ την ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο παρελθόν της Αναστασίας στο φως

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 163 στις 21/6/22
Επεισόδιο 163
Τρίτη

Οι εφιάλτες του Μαθιού ξυπνάνε για άλλη μια φορά. Ο γιατρός ενημερώνει την Άσπα και τον Σταύρο για τα αποτελέσματα των εξετάσεων συμβατότητάς τους.

Ο Μανόλης, η Κλαίρη κι ο Νικηφόρος πηγαίνουν στο χωριό. Κι ενώ ο Αστέρης ακούει συντετριμμένος τον Σταύρο να του λέει τα νέα για την Αργυρώ έχει μια συνάντηση που θα τον στριμώξει ακόμα περισσότερο.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 164 στις 22/6/22
Επεισόδιο 164
Τέταρτη

Η Μαρίνα ξεσπά με οργή στον Αστέρη όταν μαθαίνει ότι προσέγγισε τον Σταύρο με ψεύτικη ταυτότητα, και του ζητά ξανά να μείνει μακριά από την Αργυρώ.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ράκος Η Μαρίνα Μετά Την Αποκάλυψη

Η Καλλιόπη πείθεται να υπογράψει για το κτήμα, ενώ ο Αστέρης κάνει εξετάσεις, αποφασισμένος να βοηθήσει την Αργυρώ.
Ο Γεράσιμος δίνει τελεσίγραφο στη Στέλλα, όσον αφορά στη σχέση
τους.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 165 στις 23/6/22
Επεισόδιο 165
Πέμπτη

Οι μέρες κυλούν βασανιστικά για όλους καθώς η Αργυρώ περιμένει μια αχτίδα ελπίδας στην υπόθεση της υγείας της. Ο Αστέρης που κρατά τον λόγο του στη Μαρίνα μένει μακριά της, αλλά η σκέψη του είναι σ’ αυτήν. Όπως κι η ανάγκη του να είναι αυτός που θα τη βοηθήσει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *