Συγκλονίζει ο Χρήστος Χολίδης: «Ο πατέρας μου έχασε τα νεφρά του από κορωνοϊό»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Love It» ήταν ο Χρήστος Χολίδης, το μεσημέρι της Τρίτης.

O γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων, για την δύσκολη περίοδο που πέρασε τα δύο χρόνια της καραντίνας, ενώ αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της υγείας του πατέρα του με τον κορωνοϊό.

«Σήμερα ο πατέρας μου είναι καλά αλλά κοντέψαμε να τον χάσουμε. Φοβόταν τον κορωνοϊό, δεν ξέρω αν κάνει να τα λέμε αυτά, δεν πήγε στον γιατρό και χάσαμε τα νεφρά μας. Ο γιατρός του, μάλιστα, ήταν ο πρώτος που μου στάθηκε και δόξα τον Θεό τώρα είναι καλά. Κάνει αιμοκάθαρση, είναι μια χαρά και βρίσκεται στο χωριό όπου και ξεκουράζεται» είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Διαβάστε Επίσης  Η Μαριάντα Πιερίδη ξανά ερωτευμένη λίγους μήνες μετά το χωρισμό της

«Του στέλνω την αγάπη μου. Θα σας πω και κάτι, μην σας τύχει ποτέ. Το πιο δύσκολο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο πρώτος που μαθαίνει τα νέα. Ο πρώτος ήμουν εγώ και έπρεπε μετά να το πλασάρω στον άλλον ώστε να καταλάβει ότι η ζωή θα είναι από δω και πέρα έτσι» πρόσθεσε ο Χρήστος Χολίδης.

«Αυτό που πέρασα εγώ με τον κορωνοϊό ήταν απαράδεκτο. Δηλαδή δεν έχω λέξεις να το εξηγήσω, πέρασα πολύ άσχημα και ήθελα να βγω στον δρόμο να τρέχω. Δεν μπορούσα καθόλου, ήμουν χάλια ψυχολογικά. Πέρασα και τον κορωνοϊό, το πέρασα όντας εμβολιασμένος και την δεύτερη μέρα ήμουν μια χαρά αλλά η κλεισούρα και όλο αυτό δεν το μπορούσα καθόλου» συμπλήρωσε κλείνοντας ο Χρήστος Χολίδης.

Διαβάστε Επίσης  Σε έξαλλη κατάσταση η Meghan Markle: Η μήνυση και η δύσκολη θέση της

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *