Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος εκβιάζεται από την μητέρα του

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού o Στέφανος εκβιάζεται από την μητέρα του

Ο Στέφανος έχει πάρει την απόφαση να φύγει οριστικά από την Μάνη με την σύντροφό του την Ελένη και να χτίσουν την ζωή τους από το μηδέν στο εξωτερικό. Μάλιστα πριν φύγει συμφιλιώνεται με τον Στάθη και την Βασιλική ενώ θέτει τα όριά του στην Αρετή.

Η Αρετή όμως έχει γίνει έξαλλη με την απόφαση του γιου της και δεν είναι από τις γυναίκες που δεν περνάει εύκολα το δικό της. Στο μεταξύ ο Στέφανος προσλαμβάνει έναν επιστάτη για τα χωράφια. Τώρα που θα φύγει πρέπει κάποιος να είναι εκεί να τα προσέχει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Χάπι βιασμού στο ποτήρι της Βασιλικής

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος εκβιάζεται από την μητέρα του

Η Αρετή φυσικά και δεν συμφωνεί με την απόφαση του γιου τους. Του φωνάζει πως δεν είναι δυνατόν να αφήσει κάποιον άλλον στην θέση του για χωράφια που ανήκουν σε εκείνον αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Έτσι η Αρετή προσποιείτε ότι παθαίνει κάτι σαν έμφραγμα.

Ο Στέφανος αρχικά ανησυχεί πάρα πολύ όμως οι γιατροί τον ενημερώνουν πως δεν ήταν κάτι σημαντικό οπότε κι εκείνος συνεχίζει να κανονίζει τις υποχρεώσεις του, μέχρι να φύγει. Η Αρετή όμως γίνεται έξαλλη και εξαιτίας του επιστάτη, ξεκινάει να καυγαδίζει συνεχώς με τον γιο της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σε τριπλό ταμπλό ο Θανάσης – Η ερωμένη στην Αθήνα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *