Σασμός: Αυτό είναι το τραγούδι για τον έρωτα Μαρίνας και Αντώνη

Σασμός: Αυτό είναι το τραγούδι για τον έρωτα Μαρίνας και ΑντώνηΜε την Γλυκερία και το τραγούδι «Μαζί» συνεχίζονται οι μοναδικές μουσικές στιγμές που μας χαρίζει ο Νίκος Τερζής μέσα από το soundtrack της τηλεοπτικής επιτυχίας Σασμός. Τους στίχους υπογράφει ο Γιάννης Κότσιρας. Η Γλυκερία μας χαρίζει με τη χαρακτηριστική χροιά της ένα τραγούδι ύμνο στον έρωτα του Αντώνη και της Μαρίνας, στο «Σασμό».

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο (Πέμπτη 3/6) ο αστυνόμος Αντώνης Φραγκιαδάκης και η Μαρίνα Βρουλάκη μετά από τόσες περιπέτειες που έχουν περάσει αρραβωνιάζονται.

Η συγκίνηση είναι πολύ μεγάλη και για τους δύο καθώς βλέπουν το όνειρο τους να παίρνει σάρκα και οστά. Είναι επιτέλους μαζί και μπορούν να χαίρονται ανενόχλητοι τον έρωτα τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης και η Εύα αντιμέτωποι με ένα φρικτό έγκλημα

Στο νέο τρέιλερ του Alpha για το επεισόδιο της Δευτέρας (6/6) ακούσαμε και το νέο τραγούδι που γράφτηκε για τους δύο αυτούς αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς. Η Γλυκερία ερμηνεύει «Το Μαζί», ένα τραγούδι το οποίο ντύνει τον δύσκολο αυτό έρωτα της Μαρίνας και του Αντώνη, στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, τον «Σασμό».

Με «Το Μαζί», ο Νίκος Τερζής δίνει συνέχεια στα εξαιρετικά τραγούδια του soundtrack, που κυκλοφορούν από την Panik Oxygen, τα οποία γνωρίζουν μεγάλη απήχηση κι αγάπη από τον κόσμο, μπήκαν στις πρώτες θέσεις των trends στο YouTube όπου μετρούν εκατομμύρια views και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο γάμος της Θοδώρας βάφεται με αίμα

Η αρχή έγινε με το «Σασμός» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα και ακολούθησαν τα «Κάθε Μέρα» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, «Τα Αντίθετα» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά, «Παλιά Πληγή» με ερμηνεύτρια την Μελίνα Κανά, «Ξέχασες Ν’ Αγαπάς (Πονάς)» με ερμηνευτή τον Μπάμπη Στόκα και «Φως» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *