Η Γη της Ελιάς: Αμηχανία ανάμεσα σε Στάθη και Ιουλία – Έξαλλος ο Γιώργης

Η Γη της Ελιάς: Αμηχανία ανάμεσα σε Στάθη και Ιουλία – Έξαλλος ο ΓιώργηςΜία συνάντηση θα είναι αρκετή, για να φέρει την απόλυτη σύγχυση. Ο Στάθης και η Ιουλία συναντιούνται ξανά σε δημόσιο χώρο, με την αμηχανία να είναι τεράστια, στην γη της ελιάς. Μόνο που αυτή τη φορά, δε θα είναι μόνοι τους…  Η Γη της Ελιάς: Αμηχανία ανάμεσα σε Στάθη και Ιουλία – Έξαλλος ο Γιώργης

Ο Γιώργης βρίσκεται στο πλευρό της Ιουλίας και δε την αφήνει λεπτό. Ο Στάθης προσπαθεί να το παίξει χαλαρός, όπως αντίστοιχα και η Ιουλία. Βέβαια, όλο αυτό είναι μάταιο. Κανείς από τους δύο δε μπορεί να συγκρατηθεί, τα βλέμματά τους προδίδουν πολλά.

Διαβάστε Επίσης  Διερευνώνται 21 θάνατοι και 1.600 αναφορές για παρενέργειες από το εμβόλιο κατά της Covid στην Ελλάδα

Μετά από την αμήχανη αυτή συνάντηση που θα έχουν ο Στάθης και η Ιουλία στην γη της ελιάς, ο Κουράκος θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο. Εξοργισμένος, θα ξεσπάσει στην αγαπημένη του, μη μπορώντας να κρύψει τη ζήλια του.

Όσο κι αν η Ιουλία του εξηγεί πως δεν τρέχει τίποτα ανάμεσά τους, ο Κουράκος παραμένει σκληρός κι απότομος. Ζηλεύει τρελά την Ιουλία και δε θέλει να συναναστρέφεται με τον Στάθη, ακόμη κι αν αυτό γίνεται τυχαία.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός αύριο: Τοπικές βροχές και καταιγίδες – Πού θα «χτυπήσει» η νέα κακοκαιρία

Το αγκάθι “Στάθης” δεν έχει ξεπεραστεί. Ο Κουράκος αισθάνεται τεράστια ανασφάλεια. Ζητά από την Ιουλία να συζητήσουν για το μέλλον της σχέσης τους και για την οικογένεια που θέλουν τόσο να φτιάξουν. Μόνο που εκείνη δεν είναι πλέον σε θέση να προσπαθήσει άλλο… Έρχεται η πρώτη κρίση στο ζευγάρι;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *