Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέες Εντάσεις Έρχονται Στο Ελαιοτριβείο Των Βρεττάκων

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Λεωνίδας και ο Δημήτρης δε θα αργήσουν να πιαστούν στα χέρια, εξαιτίας κάποιων μικρών διαφωνιών. Ο Λεωνίδας έχει επιστρέψει δυναμικά στη δουλειά του, αφήνοντας πίσω του το όνειρο του θερμοκηπίου. Το ίδιο ισχύει και για την Άννα, η οποία εργάζεται ξανά στο πλευρό του αδελφού της και της Ευτυχίας. Ο Δημήτρης παραμένει επιστάτης στους ελαιώνες, παρά τις αντιδράσεις της οικογένειας. Οπότε, Νέες εντάσεις έρχονται στο ελαιοτριβείο των Βρεττάκων.

Διαβάστε Επίσης  Αμφιβολίες: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του ALPHA

Η Μυρτάλη, έχοντας στα χέρια της το 51%, αποφασίζει να κάνει κάποιες αλλαγές, που θα φέρουν εντάσεις. Ο Λεωνίδας παίρνει προαγωγή, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης να υποβιβάζεται. Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας γίνεται επιστάτης στο ελαιώνες, παίρνοντας τη θέση του Δημήτρη. Η οργή του θα είναι τεράστια και το ξέσπασμά του θα αφορά κυρίως την Αθηνά. Εκείνη, απελπισμένη, θα απευθυνθεί στον Ιάκωβο για ακόμη μια φορά.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς 35-36: Η Αλεξάνδρα το σκάει με το μωρό!

Τί εκπλήξεις άραγε επιφυλάσσει η συνέχεια για τον Λεωνίδα; Ο Λεωνίδας πετάει στα σύννεφα για τη νέα του θέση. Κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα μέρος των ονείρων του. Η Άννα στέκεται πίσω του, μη μπορώντας να του ευχηθεί για το μεγάλο αυτό βήμα. Θα έρθει ξανά κοντά το ζευγάρι;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *