Σασμός: Πεθαίνει ο Αστέρης και ο μικρός Πετρής

Το φινάλε του δεύτερου κύκλου της σειράς του Αlpha, Σασμός, πρόκειται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Η σειρά ολοκληρώνεται την Πέμπτη 13 Ιουλίου με τον Παύλο να μαχαιρώνει τον Φαρμάκη.

 

Με ένα συγκλονιστικό φινάλε γεμάτο ανατροπές και τραγικά γεγονότα αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV. Ο Φαρμάκης πρόκειται να έρθει αντιμέτωπος με τις δραματικές συνέπειες των αποτρόπαιων πράξεών του.

Ο άντρας όπως θα δούμε λέει στο Βαγγέλη να βγάλει απ’ τη μέση το Γαλετάκη ενώ ύστερα δίνει το παρών στο νεκροταφείο που βρίσκονται όλοι για το μνημόσυνο του Στεφανή. Όταν ο Νικηφόρος τον βλέπει εξοργίζεται αφού είναι σίγουρος πως εκείνος ευθύνεται για όλα τα δεινά που βρήκαν την οικογένειά του.

Έτσι ο νεαρός ορμά κατά πάνω του για τον χτυπήσει με τον Αστέρη και την Βασιλική, να καταφέρνουν να τον σταματήσουν πριν συμβούν τα χειρότερα. Στη συνέχεια ο Αστέρης ετοιμάζει στην Αργυρώ την πιο παραμυθένια έκπληξη και της ζητάει να γίνει επιτέλους γυναίκα του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Σοκ: Η Ντίνα μαθαίνει για το φόνο και φυλακίζει τον…

Με δάκρυα στα μάτια η κοπέλα του λέει το πολυπόθητο “ναι” και πέφτει στην αγκαλιά του. Την επόμενη, στην Κρήτη καταφθάνει ο Σταύρος. Ο τελευταίος ανακοινώνει στην Αργυρώ και στον Αστέρη πως δέχεται να υπογράψει τα απαραίτητα χαρτιά της ονοματοδοσίας ώστε ο μικρός να πάρει το επίθετο Σταματάκης.

Η εξέλιξη αυτή ενθουσιάζει το ζευγάρι που πλέον μπορεί να ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το γάμο του. Όμως όταν η Καλλιόπη ακούει τον παπά και τον Αστέρη, να μιλούν για το επικείμενο μυστήριο προβληματίζεται.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα αναστατωμένη καθώς είδε στον ύπνο της την γριά Σταματάκαινα να της λέει πως η κατάρα θα χτυπήσει και πάλι την οικογένεια της και σύντομα θα πεθάνουν ο Αστέρης και ο Πετράκης.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη επεμβαίνει στη σχέση Βασιλικής – Αργυρώς

Όσο κι αν προσπαθεί να ηρεμήσει δεν τα καταφέρνει και διακατέχεται διαρκώς από ένα κακό προαίσθημα. Έτσι χωρίς να ενημερώσει κανέναν παίρνει τον Πετράκη και πηγαίνουν οι δυο τους μια βόλτα στα χωράφια. Όταν η Αργυρώ συνειδητοποιεί πως ο γιος έχει εξαφανιστεί κυριεύεται από πανικό.

Όσο η ώρα περνάει και δεν έχουν κανένα νέο της Καλλιόπης και του Πετράκη ο Αστέρης και η Αργυρώ τρελαίνονται. Όταν τελικά η καπετάνισσα εμφανίζεται με το μικρό η Αργυρώ σε έξαλλη κατάσταση τον παίρνει και φεύγει απ’ το σπίτι.

Ο Αστέρης χωρίς να χάνει χρόνο την ακολουθεί λέγοντάς της ότι ήρθε η στιγμή να παντρευτούν. Οι μελλόνυμφοι κάνουν σχέδια για το γάμο τους. Η ώρα για να βγει αληθινό το κακό προαίσθημα της Καλλιόπης πλησιάζει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *