Η Γη της Ελιάς: Κι άλλος γάμος! Λυκούργος και Χάιδω κάνουν το βήμα

Φαίνεται πως ετοιμάζεται κι άλλο ζευγάρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Λυκούργος και η Χάιδω έχουν πάρει την απόφαση να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, θέλοντας -επιτέλους- να κυκλοφορούν ελεύθεροι, στην γη της ελιάς.

Μετά τα τελευταία γεγονότα με το ατύχημα και το μωρό, η οικογένεια αναζητά τρόπους να ηρεμήσει, να ευτυχήσει ξανά. Ο Φίλιππος και η Βασιλική φεύγουν εκδρομή στη Ρόδο, περνώντας χρόνο μαζί, αφήνοντας πίσω τους το παρελθόν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Το Λάθος Άτομο Θα Εμπιστευτεί Ο Ισίδωρος

Η Χάιδω και ο Λυκούργος μένουν στη Μάνη, συζητώντας σοβαρά το μέλλον τους, στην γη της ελιάς. Εκείνος της προτείνει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, με την Χάιδω να πετάει στα σύννεφα. Ο καιρός έχει περάσει και η μεγάλη στιγμή έφτασε…

Μόλις ο Φίλιππος και η Βασιλική επιστρέφουν, ο Λυκούργος τους ζητάει να μιλήσουν. Θέλοντας να είναι ξεκάθαρος απέναντι στον γιο της αγαπημένης του, τονίζει στον νεαρό πως αγαπά την Χάιδω και πως θέλει να την παντρευτεί.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Η ζωή του Δημήτρη σε κίνδυνο!

Ο Φίλιππος και η Βασιλική σκάνε στα γέλια. Η στιγμή αυτή προβλέπεται συγκινητική και ξεκαρδιστική μαζί. Ο Φίλιππος δίνει το ελεύθερο να κάνουν ό,τι θέλουν. Έτσι, το ζευγάρι ετοιμάζεται σιγά – σιγά να γνωστοποιήσει τη σχέση αυτή.. Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις στη Μάνη;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση