Παγιδευμένοι: Στη κηδεία γίνεται το σώσε

Η Άννα και η οικογένειά της στη σειρά Παγιδευμένοι, σε κλίμα οδύνης ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο αντίο στον Κοσμά. Το ίδιο και η οικογένεια του Δημήτρη.

Ο Σπύρος λέει στον Θοδωρή να ετοιμαστεί, αλλά εκείνος δεν θέλει να πάει και φέρνει αντίρρηση. «Καταλαβαίνεις τι μου ζητάς; Σκότωσα τον άντρα στου οποίου θα πάμε στην κηδεία. Κι εσύ τον έκρυψες. Είναι τρελό», λέει του πατέρα του.

«Είσαι γιος αστυνομικού με αδελφό εισαγγελέα που πήρες μια ζωή. Κι εγώ κάλυψα το έγκλημα σου. Θα πας όπως κι εγώ. Είναι ώρα να πληρώσεις για ό,τι έκανες», του απαντάει.

Η κηδεία γίνεται και η Ειρήνη υποβαστάζεται από τις κόρες της, μη μπορώντας να πιστέψει το κακό που του συνέβη. Εκεί όμως εμφανίζεται και ο Αλέκος με τον Μάρκο.

Πάει να συλλυπηθεί «Τι θέλεις εσύ εδώ;», τον ρωτάει αγριεμένη η Αννα. «Δεν έχεις καμιά δουλειά εδώ», ουρλιάζει και κάνει να του χιμήξει. Ο Δημήτρης τη συγκρατεί. «Σταμάτα, δεν είναι η ώρα και η στιγμή», της τονίζει.

Εκείνη είναι σαν ταύρος μαινόμενος στα χέρια του. Ο Αλέκος αρχίζει τότε να φωνάζει δυνατά για να τον ακούσουν όλοι: «Ήρθα να συλλυπηθώ. Η Αννα θα καταλάβει με τον καιρό ότι είμαι ο καλύτερός της φίλος και ας μην το ξέρει».

«Τι εννοεί;», ρωτάει ο Ανδρέας τον Δημήτρη, αλλά κανείς από τουs δύο δεν υποψιάζεται ότι ο Αλέκος γνωρίζει τον δολοφόνο του Κοσμά. Η Υβόννη, που είναι κι εκείνη στην κηδεία, τραβάει τον άντρα της από το μπράτσο για να απομακρυνθούν. Ο Αλέκος νιώθει ότι φεύγει θριαμβευτής!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *