Σασμός Spoiler: Η Στέλλα δίνει την χαριστική βολή στον Καραπάνο

Η Στέλλα δίνει την χαριστική της βολή στον Καραπάνο, ανατρέποντας τα σχέδιά του, στη σειρά Σασμός. Από τη στιγμή που έχει δεχθεί να τον βοηθήσει, κάνει τα πάντα, για να τον προστατεύσει, κρυφά από τις αρχές.  Σασμός Spoiler: Η Στέλλα δίνει την χαριστική βολή στον Καραπάνο

Ο Βλάσης κρύβεται στο σπιτάκι του Μαθιού στο βουνό. Στόχος αυτής της απόδρασης, είναι να βγάλει από τη μέση τον αστυνόμο Γεράσιμο, ο οποίος στέκεται εμπόδιο στα επικίνδυνα πλάνα του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Όλο το μυστήριο του γάμου Βασιλικής – Φίλιππου

Μόλις η Στέλλα αντιληφθεί πως ο Καραπάνος θέλει να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί, αναλαμβάνει δράση στη σειρά Σασμός. Λίγο πριν η κρυψώνα του αποκαλυφθεί, τον ενημερώνει πως ο Γεράσιμος είναι το παιδί που ψάχνει τόσο καιρό..

Ο Καραπάνος καταρρέει. Προσπαθεί να εμποδίσει τα τσιράκια του, αλλά είναι αργά. Μία σφαίρα προορίζεται για τον Γεράσιμο, με τις “ευχές” του Καραπάνου. Για να το αποτρέψει, ο Βλάσης μπαίνει μπροστά… Σώζει τον γιο του και ξεψυχά.

Η Στέλλα, άθελά της, γράφει το τέλος του αδίστακτου εγκληματία. Του ανακοινώνει την φρικτή αλήθεια, ανατρέποντας όλη την ιστορία. Πατέρας και γιος θα έχουν έναν έντονο διάλογο, λίγο πριν το τέλος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νύχτες πάθους για Ιουλία και Στάθη ξανά

πηγή

Αφήστε μια απάντηση