Αισθηματικές προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδιαΑισθηματικές προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Κριέ μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα σε οδηγήσει να «ανεβάσεις ταχύτητα» σε κάθε τομέα της ζωή σου και μέσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο αισθηματικός. Ο Άρης θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα στο δικό σου ζώδιο και θα σε βάλει στη διαδικασία να αναλάβεις δράση σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή, να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να μην μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια. Ο Άρης στο δικό σου ζώδιο σου χαρίζει ενέργεια κάτι που είναι πάρα πολύ σημαντικό για να επιτύχεις το στόχο σου, όμως μπορεί να σε κάνει και παρορμητικό και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή. Ο Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του στις 3/6 και από τις 4/6 θα βρεθεί ξανά σε κανονική πορεία, κάτι που θα διευκολύνει την επικοινωνία και θα σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις καταστάσεις, οι οποίες είχαν δώσει διπλά μηνύματα το προηγούμενο διάστημα.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και σου δημιουργεί την ανάγκη για σταθερότητα, όμως έρχεται σε κόντρα-ρόλο με τον Άρη ο όποιος σου δημιουργεί έντονη παρόρμηση κι εσύ χρειάζεται να βρεις την ισορροπία. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας δεν θα έχει τις επικοινωνιακές δυσκολίες του προηγούμενου διαστήματος, κάτι που θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για την υλοποίηση κάποιων σχεδίων σας, για τις μετακινήσεις, τις επαφές με τους άλλους και οτιδήποτε άλλο θέλετε να κάνετε. Από τις 23/6 που η Αφροδίτη θα περάσεις το ζώδιο των Διδύμων θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για κοινωνική ζωή και δημόσιες σχέσεις μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος ίσως να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία σε μπέρδεψαν το προηγούμενο διάστημα, ενδεχομένως να υπάρχει μία εκκρεμότητα σε μία αισθηματική υπόθεση, όμως αυτός ο μήνας προσφέρεται για να διευθετήσεις οτιδήποτε τέτοιο και έτσι να έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα για ένα πρόσωπο και μία κατάσταση που σε ενδιαφέρει. Μόλις η Αφροδίτη περάσει στους Δίδυμους (23/6) η κοινωνική σου ζωή θα γίνει πιο έντονη, κάτι το οποίο θα συμβάλλει σε γνωριμίες και πολύ πιθανό να φέρει και ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα σου δημιουργήσει έντονα την ανάγκη να αφουγκραστείς τις σκέψεις, τα συναισθήματά σου, να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου (αν βρίσκεσαι σε μία σχέση) και να περάσεις όμορφες στιγμές στην προσωπική σου ζωή. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος αυτού του μήνα στο δικό σου ζώδιο και θα σου δημιουργεί πολύ καλή διάθεση, κάτι που θα συμβάλλει και σε νέες γνωριμίες. Αυτό θα είναι πολύ θετικό για εσένα καθώς είναι γεγονός πως έχεις περάσει έναν απαιτητικό Μάιο που ενδεχομένως να δοκίμασε τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Έτσι λοιπόν αν βρίσκεσαι σε μία σχέση βάλε σαν προτεραιότητά το να κάνεις πράγματα με το σύντροφό σου τα οποία θα σας βοηθήσουν να περάσετε καλά, να αποφορτιστείτε, να χαλαρώσετε αλλά και να διασκεδάσετε.

Ο Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του στις 3/6 και από την επόμενη ημέρα η επικοινωνία θα αρχίσει να αποκαθίσταται, κάτι το οποίο θα παρατηρήσεις πιο έντονα όσο βαδίζουμε προς τα μέσα του Ιουνίου. Αν είσαι ελεύθερος ή Αφροδίτη στο ζώδιό σου ενισχύει τη γοητεία σου και αυξάνει τους θαυμαστές. Δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε συναρπάσει, όμως για να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο θα παίξουν ρόλο τα συναισθηματικά εχέγγυα που θα υπάρξουν. Απαραίτητη προϋπόθεση για ένα νέο βήμα στην προσωπική σου ζωή είναι να έχουν κλείσει αισθηματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος ώστε να μπορείς να κοιτάξεις ελεύθερα μπροστά, χωρίς να γυρίζεις πίσω.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε μου ο Ιούνιος ενδεχομένως να ξεκινήσει κάπως «χλιαρά» για εσένα καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου έχει δημιουργήσει την ανάγκη για περισυλλογή και ενδοσκόπηση και αυτό με τη σειρά του ενδεχομένως να έχει δημιουργήσει εσωστρέφεια. Το πρώτο καλό νέο αυτού του μήνα είναι πως ο κυβερνήτης σου Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 4/6 στο ζώδιο του Ταύρου και θα διευκολύνει την επικοινωνία, η οποία φαίνεται πως είχε παρουσιάσει προβλήματα το προηγούμενο διάστημα. Οτιδήποτε κι αν κανονίσεις μετά τις πρώτες ημέρες του μήνα θα είναι πιο εύκολο να διευθετηθεί και να πραγματοποιηθεί, ακόμα και ένα προσωπικό ραντεβού ή μία συζήτηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, χωρίς να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις ή χωρίς να δημιουργηθούν παρανοήσεις.

Το δεύτερο καλό νέο αυτού του μήνα είναι πως η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σου ζώδιο στις 23/6 και θα εγκαινιάσει ένα πολύ καλό διάστημα για την προσωπική σου ζωή, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Σε συνδυασμό με τον Άρη ο οποίος βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο προς εσένα -τον Κριό- φαίνεται πως η κοινωνική σου ζωή θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου, θα έχεις πολλές προσκλήσεις από πρόσωπα που βρίσκονται είτε στο στενό είτε στο ευρύτερο περιβάλλον σου και αυτό με τη σειρά του θα φέρει νέες γνωριμίες. Έτσι αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα υπάρξει αμοιβαίο ενδιαφέρον, με αυτό το σενάριο να έχει αυξημένες πιθανότητες κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα υπάρξουν ευκαιρίες για να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου, αρκεί να επιλέξεις να επικοινωνήσεις αυτά που νιώθεις και να μη συντηρήσεις μία αισθηματική απόσταση που μπορεί να δημιουργήθηκε το προηγούμενο διάστημα λόγω της έντονης εσωστρέφειας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα έχει ζωντάνια, κάτι που θα σε ωθήσει να αναλάβεις δράση και να δεις περισσότερο την προσωπική σου ζωή. Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 4/6 και θα βοηθήσει στο να μην υπάρξουν ζητήματα παρανοήσεων κατά τη διάρκεια συζητήσεων και επαφών. Αν είσαι ελεύθερος και το προηγούμενο διάστημα υπήρξε μία γνωριμία η οποία σου τράβηξε το ενδιαφέρον, φαίνεται πως κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα αποκτήσεις μία σφαιρική εικόνα για αυτήν, καθώς θα υπάρξουν νέα και ξεκάθαρα δεδομένα. Η Αφροδίτη που βρίσκεται και εκείνη στο ζώδιο του Ταύρου συνηγορεί σε νέες γνωριμίες μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος και είναι πολύ πιθανό να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που μέχρι στιγμής υπήρξαν φιλικά συναισθήματα.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση επένδυσε χρόνο σε αυτή, μάλιστα ο Ιούνιος ενδείκνυται για να πάρεις το σύντροφό σου και να κάνετε ένα ταξίδι, μία εξόρμηση σε κοντινό προορισμό, να δείτε φίλους σας, να συναναστραφείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς όλα αυτά εκτός του ότι θα σας προσφέρουν καλή διάθεση θα ανανεώσουν και τη σχέση σας. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα χρειάζεται να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην προσέγγιση και τη διαχείριση οποιασδήποτε αισθηματικής υπόθεσης είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση, καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 29/6 στο ζώδιό σου -σε τετράγωνο με το Δία στον Κριό- ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε μία επιπόλαια κίνηση, η οποία θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο μία κατάσταση στην προσωπική σου ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Τα 5 ζώδια που θα σε προδώσουν

 

ΛΕΩΝ
Λέων μου ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας ο οποίος θα φέρει αρκετές ευκαιρίες για να αλλάξεις παραστάσεις, να φορτίσεις τις μπαταρίες σου αλλά και να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Το γεγονός πως ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου στις 4/6 θα βοηθήσει πάρα πολύ την επικοινωνία, καθώς δεν θα υπάρχουν οι παρανοήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Μάλιστα αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξε μία γνωριμία η οποία όμως είχε εμπόδια στην εξέλιξη της, φαίνεται πως αυτό το μήνα θα δημιουργηθεί καλύτερη ροή στις εξελίξεις των πραγμάτων και έτσι θα είναι πιο εύκολο να δεις αν αυτή η γνωριμία πηγαίνει προς την κατεύθυνση που θέλεις εσύ.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι τις 22/6 στο ζώδιο του Ταύρου και μπορεί να δημιουργήσει ένα ειδύλλιο στη δουλειά, όμως αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη αντιμετώπιση ώστε να μην εμπλακούν οι προσωπικές με τις επαγγελματικές υποθέσεις. Ο Άρης θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού και θα γεμίζει τα αποθέματα ενέργειας σου, κάτι που θα κάνει έντονη την ανάγκη σου να αλλάξεις παραστάσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας είναι πάρα πολύ ευνοϊκός για να πάρεις το ταίρι σου και να κάνετε ένα ταξίδι -ακόμα και στο εξωτερικό- καθώς αυτό και μόνο θα είναι ικανό για να αναζωογονήσει τη σχέση σας και να δημιουργήσει νέα, ισχυρά συναισθήματα. Από τις 23/6 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων η επικοινωνία θα πάρει ακόμα περισσότερο τα πάνω της και οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα έχουν εκπλήξεις και όμορφες στιγμές για εσένα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα τα οποία θα καθορίσουν τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού θα δημιουργεί και θα ενισχύει το πάθος με αποτέλεσμα ο Ιούνιος να είναι ένας πολύ καλός μήνας για να έρθεις κυριολεκτικά κοντά με το σύντροφό σου, να κρατήσετε ασβέστη τη φλόγα στη σχέση σας και να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές μαζί. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες ερωτικές περιπέτειες ή είναι εξίσου πιθανό να έρθεις ξανά κοντά με ένα πρόσωπο που έρχεται από το παρελθόν. Η επικοινωνία θα αποκατασταθεί από τις 4/6 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, κάτι θα βοηθήσει σημαντικά τις συναντήσεις και τις επαφές που θα έχεις. Η Αφροδίτη βρίσκεται και εκείνη σε ένα φιλικό ζώδιο για εσένα -τον Ταύρο- και συνηγορεί σε μία γνωριμία για τους ελεύθερους, η οποία θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα.

Δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο έρχεται από μακριά ή θα έχει εντελώς διαφορετική κοσμοθεωρία από τη δική σου, κάτι το οποίο θα σε συναρπάσει και θα σε οδηγήσει να το «ανακαλύψεις» καλύτερα. Κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου στις 14/6 θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός και να έχεις κατά νου πως «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός». Ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα έχει περίοπτη θέση κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου και είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε ωραιοποιήσεις προσώπων και καταστάσεων, κάτι που με τη σειρά του μπορεί να σε οδηγήσει σε μία λανθασμένη εκτίμηση. Πάντως σε γενικότερο πλαίσιο ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που μπορεί να αναζωπυρώσει ένα ειδύλλιο, να δημιουργήσει πάθος σε μία μακροχρόνια σχέση και να φέρει όμορφες στιγμές.

 

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς καθώς από τη μία θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις κάποια πράγματα -όπως είναι η επικοινωνία είτε με το σύντροφό σου είτε με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει- από την άλλη όμως μπορεί να δημιουργήσει κάποιες έντονες καταστάσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Η παρουσία του Άρη στο πολικό ζώδιο του Κριού θα δημιουργεί συχνά-πυκνά αναταράξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κάτι το οποίο θα πρέπει να προσέξεις και να κρατήσεις όσο γίνεται πιο χαμηλούς τόνους, ώστε να υπάρξει ισορροπία.

Ένα καλό νέο γι’ αυτό το μήνα είναι πως ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου στις 4/6 και έτσι η επικοινωνία δεν θα δημιουργεί προβλήματα τουναντίον θα βοηθά να λυθούν τα όποια προβλήματα ή παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρχουν. Από τις 23/6 ξεκινά ένα καλύτερο διάστημα για εσένα καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων θα αλλάξει προς το καλύτερο την διάθεσή σου και είναι πολύ πιθανόν να φέρει την ευκαιρία για να κάνεις ένα ταξίδι είτε με το σύντροφό σου είτε αν είσαι ελεύθερος με φιλικά σου πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος μια νέα γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο γι’ αυτό το μήνα. Στις 29/6 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου -σε τετράγωνο με το Δία από τον Κριό- και μπορεί να δημιουργήσει μία διάθεση υπερβολής και έντονο ενθουσιασμό, κάτι που θα σε οδηγήσει να κινηθείς με ρίσκο σε υποθέσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις κάποια «κακώς κείμενα» τα οποία μπορεί να προέκυψαν στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων το προηγούμενο διάστημα και να ξεκαθαρίσεις πράγματα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια καλύτερη εικόνα. Ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου στις 4/6 και θα δημιουργήσει πολύ καλές συνθήκες στην επικοινωνία, οι οποίες με τη σειρά τους θα βοηθήσουν στο να ξεκαθαριστούν κάποιες παρανοήσεις που μπορεί να υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται και εκείνη στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 22/6 και συνηγορεί σε όμορφες στιγμές στην προσωπική σου ζωή και αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να φέρει και μία νέα σχέση.

Τώρα θα μπορέσεις να δεις πιο καθαρά τα δεδομένα που υπάρχουν όσον αφορά είτε μία σχέση είτε μία γνωριμία που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και έτσι να πάρεις την απόφαση που θεωρείς κατάλληλη για εσένα. Ενδεχομένως να δημιουργήθηκε ή να αναζωπυρώθηκε ένα ειδύλλιο το προηγούμενο διάστημα και τώρα θα ξεκινήσεις να βλέπεις καλύτερα την εξέλιξη του. Ο Ιούνιος θα είναι ένας λιγότερο απαιτητικός μήνας για εσένα και θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις αρκετά θέματα τα οποία προέκυψαν μέσα στο Μάιο και ίσως να σου δημιούργησαν εκνευρισμό κι άλλα αρνητικά συναισθήματα. Η σταθερότητα φαίνεται πως θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στις επιλογές σου και θα κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Πώς λένε «Σ’αγαπώ» τα ζώδια

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη μου ο Ιούνιος ξεκινά με ανεβασμένη ψυχολογία για εσένα καθώς η παρουσία του Άρη στο φιλικό ζώδιο του Κριού θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να διασκεδάσεις, να γίνεις ακόμα πιο κοινωνικός, να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Σε αυτό θα συμβάλει και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 4/6 καθώς η επικοινωνία θα παίξει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο σε αισθηματικές προσεγγίσεις. Γύρω στα μέσα του μήνα με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Διδύμων – Τοξότη) στις 14/6 θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στις επιλογές που θα κάνεις και τις αποφάσεις που θα πάρεις, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να υποτιμήσεις το ρόλο που παίζει ένα πρόσωπο για εσένα ή να κάνεις κάποιες κινήσεις οι οποίες μπορεί να ρισκάρουν να αλλάξουν τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή.

Αν κάτι τέτοιο δεν είναι στα σχέδιά σου και δεν θέλεις να συμβεί, εκεί στα μέσα του μήνα θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός ώστε να αποφύγεις πειρασμούς και κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σταθερότητα μίας κατάστασης. Από τις 23/6 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων θα ξεκινήσει ένα πιο εξωστρεφές διάστημα για εσένα, το οποίο θα φέρει ευκαιρίες στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να προκύψει μία γνωριμία η οποία θα σε κάνει να σκεφτείς πολύ σοβαρά το να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο δεν ήταν στα σχέδια σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προς το τέλος του μήνα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να της δώσεις προτεραιότητα και να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα φέρει στο προσκήνιο την προσωπική σου ζωή, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν νέα δεδομένα σε αυτή. Ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 4/6 στο ζώδιο του Ταύρου και θα σε βοηθήσει να πάρεις μία απόφαση σχετικά με ένα ειδύλλιο το οποίο φαίνεται πως προέκυψε ή αναζωπυρώθηκε το προηγούμενο διάστημα. Από τη νέα του κατάσταση ο Ερμής θα συμβάλλει στην επικοινωνία και έτσι δεν θα υπάρχουν τα προβλήματα του προηγούμενου διαστήματος και μικροπαρεξηγήσεις που μπορεί να έκαναν την εμφάνισή τους σε συζητήσεις και επαφές.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα έως και τις 22/6 στο ζώδιο του Ταύρου και θα δημιουργεί έντονα συναισθήματα, τα οποία θα χρωματίζουν τις σκέψεις, τις κινήσεις αλλά και τη διάθεσή σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στις 11/6 είναι πάρα πολύ πιθανό να φέρει έναν νέο κεραυνοβόλο έρωτα, για εσένα που είσαι ελεύθερος. Η συνάντηση Αφροδίτης-Ουρανού θα δημιουργήσει εκπλήξεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα σε μία στιγμή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε αυτή και στο ταίρι σου και είναι σίγουρο πως θα δημιουργηθούν ακόμα πιο έντονα και σταθερά συναισθήματα. Η φλόγα του πάθους φαίνεται πως θα γίνει πιο έντονη ή θα αναζωπυρωθεί, κάτι που θα βοηθήσει πολύ μία μακροχρόνια σχέση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε μου ο Ιούνιος θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βρεις τρόπους να αλλάξεις παραστάσεις, να διασκεδάσεις και να ξεφύγεις λίγο από τα στενά όρια της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων που βρίσκονται σε αυτή. Ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία ζώδιο του Ταύρου στις 4/6 και θα βοηθήσει να κανονίσεις ένα ταξίδι με το σύντροφό σου ή να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε εσάς και σε δραστηριότητες που αγαπάτε. Από τις 14/6 που θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για να αλλάξετε παραστάσεις και να περάσετε πάρα πολύ όμορφα οι δυο σας.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που δείχνει πως τα ζητήματα που αφορούν το σπίτι θα έρθουν σε προτεραιότητα και αν μένεις μαζί με το σύντροφό σου τώρα είναι καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσετε και να οργανώσετε κάποιες δουλειές ή κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε στο χώρο που ζείτε. Αν είσαι ελεύθερος το ότι ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία από τις αρχές του μήνα θα βοηθήσει σε συζητήσεις με πρόσωπα που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον, όμως το καλύτερο διάστημα για εσένα θα ξεκινήσει από τις 23/6 με την είσοδο της Αφροδίτης το ζώδιο των Διδύμων. Η παρουσία της Αφροδίτης στο φιλικό αυτό ζώδιο μπορεί να φέρει όχι μόνο μία νέα γνωριμία αλλά κι ένα νέο έρωτα, αυτό βέβαια είναι κάτι το οποίο εξαρτάται και από τον προσωπικό σου χάρτη. Ο έρωτας, η φαντασία και η δημιουργία θα ενισχυθούν από την παρουσία της Αφροδίτης σε αυτό το ζώδιο και θα συμβάλλουν στο να περάσεις όμορφες στιγμές στην προσωπική σου ζωή.

 

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ μου ο Ιούνιος προμηνύεται ένας επικοινωνιακός μήνας για εσένα με ευκαιρίες να αλλάξεις παραστάσεις, να κάνεις νέες γνωριμίες και να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι συναντήσεις που θα έχεις με πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος φαίνεται πως θα συμβάλλουν στο να γίνει μία νέα γνωριμία, ιδιαίτερα μετά τις 4/6 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου. Μέχρι και τα μέσα του μήνα είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν και νέα δεδομένα τα οποία θα σε βοηθήσουν να πάρεις μία απόφαση όσον αφορά μία γνωριμία που σε απασχόλησε αρκετά το προηγούμενο διάστημα.

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου θα συμβάλει θετικά στη διάθεση σου και θα φέρει πολλές προτάσεις και προσκλήσεις για κοινωνικές συναναστροφές. Κατά τη διάρκεια μίας κοινωνικής υποχρέωσης είναι πάρα πολύ πιθανό να γνωρίσεις και ένα πρόσωπο το οποίο θα σου τραβήξει πολύ το ενδιαφέρον. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα αναθερμάνει τα συναισθήματα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, τα οποία θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο και στη διάθεσή σας. Αν θέλεις να αλλάξεις παραστάσεις με το σύντροφό σου τότε ο Ιούνιος είναι ιδανικός για να κάνεις ένα ταξίδι ή ακόμα και για να ξεκινήσετε μία κοινή δραστηριότητα/χόμπι. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες και τις καλές επικοινωνιακές στιγμές που θα υπάρξουν και είναι σίγουρο πως θα βγεις κερδισμένος.

 

Πηγή: Myastro.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *