Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω τι σε κρατά πίσω στη ζωή σου

Μπορεί να πιστεύεις πως είσαι τέλεια, ωστόσο, όπως όλοι οι άνθρωποι έτσι και εσύ έχεις τα ελαττώματά σου. Το πρόβλημά είναι ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ελαττώματα αυτά σε κρατούν πίσω στη ζωή και δεν σε αφήνουν να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Σίγουρα, λοιπόν, αξίζει να μάθεις τι είναι εκείνο που στέκεται εμπόδιο στον δρόμο σου προς την ευτυχία!

Το ζώδιο στο οποίο ανήκεις είναι και σε αυτή την περίπτωση το «κλειδί»!

Κριός

Αν υπάρχει κάτι που μπαίνει εμπόδιο στον δρόμο για την εκπλήρωση των στόχων σου, τότε αυτό είναι το ανταγωνιστικό σου πνεύμα. Δεν είναι κακό να θέλεις να κερδίζεις. Το πρόβλημα είναι ότι εσύ το παρακάνεις. Είσαι ανταγωνιστική με τους πάντες και τα πάντα, γεγονός που σου δημιουργεί άγχος και κάνει τους γύρω σου να σε βλέπουν ως ένα άτομο που νοιάζεται μόνο για τα… πρωτεία!

Ταύρος

Το να κοιτάς το συμφέρον σου είναι απόλυτα θεμιτό. Το πρόβλημα είναι, όμως ότι εσύ το παρακάνεις και σε κρατά πίσω στη ζωή σου. Ναι, θέλεις να εξασφαλίσεις καλές συνθήκες διαβίωσης και να έχεις μια σχέση που να σου προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα, όμως, αν δεν συμφωνεί η καρδιά σου, μην πιέζεσαι να βρεις κάτι καλό ντε και σώνει για να δικαιολογείς τις επιλογές σου. Πρόκειται για την ευτυχία σου.

Δίδυμος

Είσαι λογική και απίστευτα δυναμική. Έχεις, όμως, ένα σημαντικό ελάττωμα. Ποιο είναι αυτό; Ότι έχεις μόνιμα και για τα πάντα διλήμματα! Αν θέλεις να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και να κάνεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου, προσπάθησε να κάνεις πράξεις και σταμάτα να σκέφτεσαι υπερβολικά το κάθε τι!

Καρκίνος

Είσαι ένας άνθρωπος ευαίσθητος που μπορεί να κατανοήσει εύκολα τα συναισθήματα των γύρω του. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι επικοινωνείς καλά μαζί τους. Δυσκολεύεσαι να εκφράζεις όσα νιώθεις και όσα θες ή, σε πολλές περιπτώσεις, δεν αποκαλύπτεις τα πράγματα που σε ενοχλούν για να μην πληγώσεις τους άλλους. Έχεις, δηλαδή, ένα θέμα… επικοινωνίας που πρέπει να φροντίσεις.

Διαβάστε Επίσης  Οι εβδομαδιαίες αριθμολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Λέων

Η σιγουριά και η αυτοπεποίθησή σου είναι μεγάλη, το ζήτημα με εσένα, όμως, είναι ότι δεν είσαι ρεαλίστρια και προσγειωμένη σε σημείο να έχεις υψηλές προσδοκίες και να κάνεις μεγάλα όνειρα που είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν κι όταν αυτά δε γίνονται, να απογοητεύεσαι. Βάλε τη λογική μπροστά από το οτιδήποτε!

Παρθένος

Παρθένε, έχεις ένα… θεματάκι με την εξουσία και το γνωρίζεις καλά! Θέλεις να γνωρίζεις τα πάντα σου και πιστεύεις ότι εσύ -και μόνο εσύ- ξέρεις τι είναι το καλύτερο για τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Φρόντισε, λοιπόν, να χαλαρώσεις και να αφήνεις πού και πού και κάποιον άλλον να αναλαμβάνει τα ηνία. Αν θέλεις να ζεις καλύτερα, χρειάζεται να έχεις περισσότερη εμπιστοσύνη στους άλλους.

Ζυγός

Είσαι κοινωνική και γοητευτική, αλλά έχεις ένα πρόβλημα που σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να πας μπροστά στη ζωή σου. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η ανασφάλειά σου που σε θέλει να είσαι αγαπητή σε όλους και να είναι τα πάντα στη ζωή σου όμορφα και σε αρμονία! Να έχεις πολλούς φίλους, καλή δουλειά και τέλεια κοινωνική ζωή, χόμπι. Αυτό, όμως, σημαίνει ότι δε χαλαρώνεις στιγμή και αγχώνεσαι για πράγματα μικρά που γεμίζουν με «σύννεφα» την καθημερινότητά σου!

Σκορπιός

Δυναμική, αποφασιστική και μυστηριώδης. Ξέρεις τι θέλεις και κυρίως πώς να το αποκτήσεις. Ποιο είναι, λοιπόν, εκείνο το αρνητικό στοιχείο του χαρακτήρα του που σε κρατά πίσω; Μα φυσικά η ανάγκη σου να έχεις τον πρώτο λόγο στο οτιδήποτε. Ναι, ο Σκορπιός απαιτεί να γίνονται όλα με τον δικό του τρόπο και πιστεύει ότι μπορεί να ελέγξει και να χορέψει τους πάντες στο ταψί. Μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις κάποια όρια;

Διαβάστε Επίσης  Πανσέληνος Μαΐου 2023: Τι είναι το «Φεγγάρι των Λουλουδιών» και τι σημαίνει για το ζώδιό σου

Τοξότης

Σε έναν ιδανικό κόσμο, θα ταξίδευες συνεχώς και θα βοηθούσες τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη να βελτιώσουν τη ζωή τους. Το πρόβλημα είναι πως δεν ζούμε σε αυτόν τον κόσμο και όσο και αν το θέλεις, δεν μπορείς να κλείνεις τα μάτια στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας και τις ανάγκες της. Δεν είναι κακό να είσαι ιδεαλιστής, αλλά πρέπει να προσγειωθείς λίγο.

Αιγόκερως

Είσαι αγωνίστρια, επίμονη αλλά και συγκεντρωτική. Ενδεχομένως ο διευθυντής σου να σε λατρεύει ωστόσο, στις προσωπικές σου σχέσεις, τα εν λόγω χαρακτηριστικά προκαλούν δυσαρέσκεια, αφού συναισθηματικά δεν αφήνεσαι εύκολα και δε δίνεις και περιθώρια στην άλλη πλευρά να σου αποδείξει τι μπορεί και δεν μπορεί να προσφέρει. Επιπλέον, είσαι αυστηρή ακόμη και με τον ίδιο σου τον εαυτό και αυτό σημαίνει ότι εσύ βάζεις εμπόδια στον δρόμο σου προς την ευτυχία.

Υδροχόοος

Πολλοί πιστεύουν ότι ένα ελεύθερο και δυναμικό πνεύμα όπως εσύ μπορεί να καταφέρει ό,τι βάζει στο μυαλό του. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως έχεις και εσύ τα… θέματά σου. Ποιο είναι το χαρακτηριστικό του ζωδίου σου που σε κρατά μακριά από την ευτυχία; Μα φυσικά η εκκεντρικότητά σου! Συχνά γίνεσαι απίστευτα παράξενη και απαιτητική, τόσο πολύ που… δεν αφήνεις τον εαυτό σου να προχωρήσει και να εξελιχθεί. Μήπως ήρθε η ώρα να «ξεκολλήσεις»;

Ιχθύς

Είσαι ευαίσθητη, διορατική και θέλεις πάντα να βοηθάς τους γύρω σου. Το πρόβλημα είναι κάποιες φορές, η ευαίσθητη πλευρά σου και ο έντονος ρομαντισμός που σε χαρακτηρίζει σου δημιουργούν προβλήματα. Εξιδανικεύεις πράγματα και καταστάσεις και συχνά, δημιουργείς με τη φαντασία σου κόσμους ουτοπικούς. Αν θέλεις να κάνεις, όμως, καλύτερη τη ζωή σου, πρέπει να τιθασεύσεις -όσο μπορείς- τη φαντασία σου και να δεις τη ζωή όπως ακριβώς είναι!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *