Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης ληστεύει την ίδια του την μάνα

Ο Αλέξης κάνει για ακόμη μια φορά το “θαύμα” του, στην γη της ελιάς. Καταφέρνει με μία κίνηση να απογοητεύσει την μητέρα του και να εξοργίσει τις αρχές. Η βαλίτσα με τα χρήματα που άφησε ο Θεοδόσης έξω από την πόρτα τους, γίνεται καπνός.

Η Μαργαρίτα ζητάει από τον γιο της να μην ανακατευτεί. Τον ικετεύει να κρατήσει απόσταση από τη συγκεκριμένη τσάντα και να αφήσει τον Κουράκο να κάνει τη δουλειά του. Αυτό που θέλει η Μαργαρίτα είναι να ξεφορτωθεί τα συγκεκριμένα χρήματα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αποκάλυψη σοκ – Αυτοί οι δύο είναι ετεροθαλή αδέλφια

Ο Αλέξης, όμως, δε την ακούει. Αποφασίζει να δράσει, χωρίς να την ρωτήσει. Αυτά τα χρήματα είναι η λύση στο οικονομικό τους πρόβλημα. Τώρα που έχασε τη δουλειά του και την άδεια να εργαστεί ξανά στο κομμάτι της ψυχολογίας, τα λεφτά θα σώσουν τη ζωή του.

Παρά τις συμβουλές του Κουράκου, ο Αλέξης παίρνει τα χρήματα και τα κρύβει, στην γη της ελιάς. Στην μητέρα του δε λέει τίποτα, παρόλο που εκείνη ξέρει την αλήθεια. Ο γιος της την απογοήτευσε για ακόμη μια φορά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μένει ανάπηρος, μετά τους πυροβολισμούς στην δεξίωση

Όλα θα ανατραπούν, όταν άνθρωποι της μαφίας εισβάλλουν στο σπίτι τους, αναζητώντας τα χρήματα. Ο Αλέξης και η Μαργαρίτα θα βρεθούν σε τεράστιο κίνδυνο. Τί θα απογίνουν τα χρήματα και πως θα γλιτώσουν από το κύκλωμα;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *