Σασμός: Στην φυλακή Αστέρης και Μαθιός για φόνο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές αφού θα βρεθούν στην φυλακή Αστέρης και Μαθιός για φόνο

Τα χρέη των Σταματάκηδων είναι σε κακή κατάσταση. Η άλλοτε εύπορη οικογένεια του χωριού, πλέον προσπαθεί να βρει μία λύση για να κλείσει τις διάφορες οικονομικές της “τρύπες”. Ο Μαθιός και ο Αστέρης προτείνουν λοιπόν στην Καλλιόπη να θέσουν ένα κτήμα τους προς πώληση.

Η Καλλιόπη όμως δεν το δέχεται αυτό διότι εξαιτίας του Άγγελου, ήδη έχασαν ένα μεγάλο μερίδιο της περιουσίας τους. Όμως ο Αστέρης είναι πρακτικό μυαλό και μην έχοντας άλλη λύση παρακούει την μητέρα του. Μάλιστα όταν τον προσεγγίζει ο Άγγελος σαν πιθανός αγοραστής ο Αστέρης δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Αλεξάνδρα και Ρηνιώ κάνουν απόπειρα αυτοκτονίας

Το ξέρει μέσα του, ότι ο ξάδερφός του έχει δίκιο και θεωρεί πως αν το πουλήσει το χωράφι θα νιώσει μία εξιλέωση ο ίδιος και ο Άγγελος θα νιώσει μεγαλύτερη δικαίωση. Επίσης μετά την δολοφονία του Πετρή, ο Αστέρης θέλει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον συγχωρέσουν οι Βρουλάκηδες.

Οι δύο άντρες λοιπόν δίνουν τα χέρια για το κτήμα και το νέο δεν αργεί να φτάσει και στην Καλλιόπη, η οποία γίνεται έξαλλη. Ο Αστέρης όμως αποφασίζει να μην της δώσει σημασία περιμένοντας να της περάσει. Όλα όμως θα ανατραπούν όταν στον χωριό θα κυκλοφορήσει η είδηση ότι ο Άγγελος είναι νεκρός.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αθηνά μένει μόνη και καταρρέει

Συγκεκριμένα, κάποιος τον σκότωσε και αμέσως όλες οι υποψίες πέφτουν πάνω στον Μαθιό και στον Αστέρη. Ο Μαθιός την γλιτώνει σχετικά γρήγορα διότι είχε άλλοθι όμως ο Αστέρης θα αργήσει πολύ να ξεμπερδέψει από αυτή την υπόθεση.

Φυσικά τον Άγγελο τον σκότωσε ο πρώην άντρας της Άσπας, Κώστας, τυφλωμένος από την ζήλεια του. Μέχρι να αποδειχθεί αυτό όμως ο Αστέρης θα περάσει από 40 κύματα και θα νιώσει για άλλη μία φορά την αμφισβήτηση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *