Πεθαίνει στον Σασμό και μπαίνει σε νέα σειρά του ALPHA

Με απώλειες κλείνει η πρώτη σεζόν στον Σασμό όπου αρκετοί ήρωες θα πεθάνουν λίγο πριν το μεγάλο φινάλε. Έναν από αυτούς όμως δεν θα τον χάσουμε από τις οθόνες μας αφού θα πρωταγωνιστήσει σε νέα σειρά του ALPHA!

Ο Γεράσιμος θα πεθάνει από τα χέρια του ίδιου του το πατέρα στον Σασμό. Χωρίς βέβαια ο τελευταίος να το γνωρίζει όταν πατάει την σκανδάλη. Ο Αργύρης Πανταζάρας όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη Real Life, παραμένει στον ALPHΑ και… μεταπηδά στη νέα σειρά με τίτλο ‘Παράδεισος’!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης τρέφει ελπίδες ότι ο μικρός Πέτρος είναι γιος του

Πεθαίνει στον Σασμό και μπαίνει σε νέα σειρά του ALPHAO Αργύρης Πανταζάρας στην σειρά «Παράδεισος»

Αυτή θα είναι μια καθημερινή σειρά με πιθανότερη ώρα προβολής τις 20:00, στην απογευματινή ζώνη του ALPHA. O Αργύρης Πανταζάρας φαίνεται πως έχει ήδη συμφωνήσει όμως το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έχουν γίνει ήδη προτάσεις και σε άλλους ηθοποιούς.

Μεταξύ αυτών οι Τάσος Νούσιας και Λάζαρος Γεωργακόπουλος ενώ αυτές τις μέρες γίνονται προσπάθειες να κλείσει όλο το καστ. Ο «Παράδεισος» θα είναι μια σειρά εποχής η οποία θα διαδραματίζεται στην Αθήνα και είναι βασισμένη στην ιταλική εκδοχή «Il paradiso delle signore» που σημαίνει ο «Παράδεισος των Κυριών»!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα τραβάει βίντεο – Τι σχεδιάζει;

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *