Η Γη της Ελιάς: Η Εύα ζητάει από τον Στάθη να χωρίσουν

Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», αφού η Εύα θα ζητήσει από τον Στάθη να χωρίσουν.Η Γη της Ελιάς: Η Εύα ζητάει από τον Στάθη να χωρίσουν

Γιατί η Εύα θέλει να χωρίσουν;

Η τυχαία συνάντηση της Εύας και του Στάθη, δεν άργησε να εξελιχθεί και οι δυο τους φανερά γοητευμένοι προχώρησαν σε σχέση. Η Εύα στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» πάντα δίπλα του σε όσα του συμβαίνουν, προσπαθεί να καταλάβει ποια είναι η στάση που κρατά ο Στάθης απέναντι της και τι εξέλιξη θα έχει η σχέση τους. Εκείνος όμως, της ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί ακόμα να προχωρήσει σε κάτι περισσότερο, τη στιγμή που τον απασχολούν όλα όσα συμβαίνουν στην οικογένειά του.

Διαβάστε Επίσης  Μονή Αγίας Ειρήνης

Η Εύα τότε καταλαβαίνει ότι ο άντρας δίπλα της δεν πρόκειται να επενδύσει συναισθηματικά στη σχέση τους και τότε παίρνει τη μεγάλη απόφαση να δώσει τέλος στη σχέση αυτή.

Βέβαια ο Στάθης που δεν περίμενε κάτι τέτοιο, της λέει ότι δεν σέβεται τα όρια του και τη ρωτά γιατί έφτασε σε αυτήν την απόφαση, ενώ της ζητά να το ξανασκεφτεί. Έτσι η Εύα θέλοντας να μείνει λίγο μόνη της για να δει τι θα κάνει στη ζωή της, ετοιμάζεται να φύγει από τη Μάνη για ένα διάστημα.

Διαβάστε Επίσης  22 Αυγούστου εορτάζει ο Άγιος Αγαθόνικος

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *