Η Γη της Ελιάς: Η κρίσιμη στιγμή για την Χάιδω έφτασε

Η κρίσιμη στιγμή για την Χάιδω στην σειρά Η Γη της Ελιάς έφτασε. Θα περάσει τελικά την πόρτα του δικαστηρίου ξανά ή όχι; Όπως είδαμε να συνέβη μέσα στην εβδομάδα, οι αρχές καλούν την Χάιδω στο δικαστήριο, ζητώντας της νέα κατάθεση. Πιο συγκεκριμένα, η Χάιδω κατηγορείται ως η ηθική αυτουργός για αυτό που συνέβη στον Στέφανο Καπερνάρο. Τι θα συμβεί όμως τελικά;

Θα δικαστεί τελικά η Χάιδω στην Γη της Ελιάς;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Αρετή Και Ελένη Δημιουργούν Μία Πολύ Δυνατή Συμμαχία

Τα πάντα όμως θα ανατραπούν και τελικά αυτή η υπόθεση θα περάσει στο αρχείο. Όπως θα δούμε και στο αυριανό επεισόδιο, ο Λυκούργος ανακοινώνει τα ευχάριστα στην Χάιδω λέγοντας την πως το δικαστικό συμβούλιο θα θέσει την υπόθεση στο αρχείο οριστικά. Η Χάιδω και η οικογένεια της πλέον έχουν λόγο να χαρούν καθώς μετά από όλα τα δεινά που τους βρήκαν, επιτέλους ακούν και ένα ευχάριστο νέο.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πια η οικογένεια μπορεί να ζήσει χωρίς προβλήματα. Η Χάιδω στέκεται πολύ τυχερή στην σειρά Η Γη της Ελιάς και κάνει το σταυρό της που κατάφερε τελικά να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο στην ζωή της. Το σπίτι των Στεφανέων γεμίζει και πάλι χαρά καθώς και η μικρή Στέλλα ξεπέρασε εντελώς το κίνδυνο. Οι ίδιοι αποφασίζουν να κάνουν μια νέα αρχή στην ζωή τους ατενίζοντας πια το μέλλον με αισιοδοξία.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λάμπρος επιστρέφει αθώος στο Διαφάνι

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *