Σασμός: Ο Καραπάνος αποδρά από τη φυλακή κι επικρατεί χάος

Ο Καραπάνος βάζει μπρος το σχέδιό του κι ετοιμάζεται να αποδράσει από τη φυλακή, στο «Σασμό». Όταν το σκάει δημιουργείται πανικός στο αστυνομικό τμήμα κι επικρατεί ένα χάος στο χωριό.  Σασμός: Ο Καραπάνος αποδρά από τη φυλακή κι επικρατεί χάος

Ο επικίνδυνος ισοβίτης βρήκε τρόπο να φύγει από το κελί του κι έχει σημάνει συναγερμός. Αμέσως ο Αντώνης κι η αστυνομία φτιάχνουν σχέδιο για τη σύλληψή του. Ο Γεράσιμος τρελαίνεται και ψάχνει μανιωδώς κάποιο στοιχείο που θα τον οδηγήσει σε αυτόν.

Σασμός επόμενα επεισόδια : 153 , 154 , 155 , 156

Ο Φραγκιαδάκης την ίδια στιγμή παίρνει προσωπικά την υπόθεση και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του. Τώρα που όλα έβαιναν καλώς και θα παντρευόταν την καλή του, άλλη μία αναποδιά έρχεται να καθυστερήσει το γλέντι.

Ξεκινούν οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Καραπάνου, αλλά παραμένουν άκαρπες. Ο ισοβίτης πλέον ως καταζητούμενος τηλεφωνεί σε δύο πρόσωπα που του χρωστούν χάρη. Ποια είναι αυτά; Φυσικά η Στέλλα κι ο Μαθιός.

Σασμός: Η Καλλιόπη με μανία επιτίθεται στη Βασιλική

Ο Καραπάνος τηλεφωνεί στην δικηγόρο και τον Σταματάκη και τους υπενθυμίζει ότι ήρθε η ώρα να ξεπληρώσουν το χρέος τους απέναντί του… Έντρομη η Στέλλα κι ο Μαθιός συζητούν τι θα κάνουν.

Δεν ξεχνούν ότι ο Καραπάνος ήταν η τελευταία επιλογή τους για να βρεθεί η Σεμίνα προκειμένου να καταθέσει στο δικαστήριο. Ο Καραπάνος ευθύνεται ουσιαστικά για την αθώωση του Αστέρη. Τώρα, πρέπει να πληρώσουν αυτό το τίμημα.

Ένα φως ελπίδας για την ταλαιπωρημένη μητέρα του Άλεξ, ανάβει δεκαέξι χρόνια μετά τη δολοφονία του στη Βέροια.

Η αστυνομία έχει στήσει παντού μπλόκα για να βρουν τον Καραπάνο που το έχει σκάσει από τη φυλακή, στο «Σασμό». Η Στέλλα προσπαθεί να βρει τρόπο να μεταφέρει τον Καραπάνο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Θα τα καταφέρει ή θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Γεράσιμο και τον Αντώνη; Η συνέχεια επί της οθόνης!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *