Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης γεμίζει το καφενείο με αφίσες του Ισίδωρου

Ο Πότης παίρνει μία απόφαση που επηρεάζει σημαντικά το καφενείο του, στην γη της ελιάς. Ο Ισίδωρος έχει βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος και προσπαθεί να φέρει τους κατοίκους της Μάνης με το μέρος του. Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης γεμίζει το καφενείο με αφίσες του Ισίδωρου

Όλοι τον στηρίζουν σε αυτή την απόφαση, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους. Ένας άνθρωπος με εξουσία και όραμα, θα καταφέρει να κάνει πολλά για τον τόπο και τους συμπολίτες του.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ο Ντίνος μαθαίνει την αληθινή ταυτότητα της Μιράντα

Ο Πότης αντιλαμβάνεται πως πρέπει να βοηθήσει τον Βρεττάκο, όπως μπορεί. Έτσι, γεμίζει όλο το καφενείο με αφίσες, όπου πάνω έχουν την φωτογραφία του. Όσοι περνούν απέξω ενημερώνονται για τον Ισίδωρο και γίνονται μελλοντικοί ψηφοφόροι.

Σύντομα, ο Πότης θα μετατρέψει άθελά του το καφενείο σε πολιτικό κέντρο, στην γη της ελιάς. Όλα αυτά, μέχρι ο Δημοσθένης να πατήσει το πόδι του στη Μάνη και να ανακοινώσει πως θέλει κι εκείνος να γίνει δήμαρχος!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το πρώτο παθιασμένο φιλί για Σταύρο και Αργυρώ είναι γεγονός

Όλα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Ο Ισίδωρος και ο Δημοσθένης στέκονται απέναντι και δείχνουν το σκληρό τους πρόσωπο. Ποιος θα καταφέρει να υπερισχύσει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *