Η Άσπα μιλάει για τον αδερφό της, Mad Clip: «Ήταν αυθεντικός και δεν προσποιήθηκε ποτέ»

Καλεσμένη στο «The 2night Show» το βράδυ της Τετάρτης ήταν η αδελφή του Mad Clip, Άσπα.

Η νεαρή τραγουδίστρια που «αναγεννήθηκε» καλλιτεχνικά, μέσα από τις «Στάχτες» της, μίλησε για την αναπάντεχη επιτυχία του τραγουδιού της και θυμάται στιγμές από τη ζωή της. Τα παιδικά χρόνια με τον αδελφό της Mad Clip, την αγάπη για τη μουσική που της μετέδωσε, το τραγούδι που έγραψαν μαζί και την επιθυμία της να το μοιραστεί με τον κόσμο.

«Αγαπήθηκε από τον κόσμο, ήταν ο εαυτός του και πολύ καλός σε αυτό που έκανε στο είδος του. Μου ζήτησε να δοκιμάσω ένα τραγούδι, που δεν ήταν ντουέτο κι ενθουσιάστηκε τόσο πολύ όταν με άκουσε που έγραψε και δικό του μέρος. Υπάρχει αυτό το τραγούδι. Αυτό το τραγούδι είναι πολύ σημαντικό για εμένα, οπότε θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο» είπε η Άσπα.

Διαβάστε Επίσης  It's a boy: Γέννησε η Meghan Markle - Οι πρώτες δηλώσεις του Harry((video)

Η Άσπα μιλάει για τον αδερφό της, Mad Clip: «Ήταν αυθεντικός και δεν προσποιήθηκε ποτέ»

Και συνέχισε: «Ο αδερφός πέρα από το τι καλλιτέχνης ήταν, είχε χρυσή καρδιά. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος κι αυτό είναι το βασικό. Ήθελε να τους βοηθήσει όλους κι ήταν πάντα ευγνώμων για αυτό που ζούσε. Ποτέ δεν ξέχασε από που προήλθε κι έμεινε ο ίδιος. Ήταν αυθεντικός κι αυτό τα λέει όλα. Δεν προσποιήθηκε ποτέ. Πήγαινα στα πρώτα του live, όταν ακόμα δεν ήταν πολύ γνωστός. Το αγαπημένο μου τραγούδι του είναι το “Μπορεί”».

Διαβάστε Επίσης  Survivor Κάτια Ταραμπάνκο: Άρχισαν τα όργανα – Με ποιον παίκτη τσακώθηκε άγρια;

«Για τη μητέρα μου ήταν γλυκόπικρο το συναίσθημα. Της θυμίζει τον αδερφό μου ο χώρος και είναι λίγο δύσκολο. Έβλεπε το άγχος που είχε ο αδερφός μου και αυτό την ανησυχεί», εξήγησε για τις αντιδράσεις των γονιών της.

Για το αν οι συνάδελφοι του Mad Clip τη στήριξαν: «Με στήριξαν πάρα πολύ οι καλλιτέχνες από τον χώρο του. Μου έστειλαν όλοι. Δεν θα ήθελα ποτέ να φανεί ότι πάω να τον εκμεταλλευτώ. Δεν το έκανα ούτε εν ζωή, δεν θα το κάνω ούτε τώρα».

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *