Σασμός: Ο Καραπάνος σκοτώνει τον γιο του Γεράσιμο η όχι?

Σασμός: Η αλήθεια για τον θάνατο του Γεράσιμου  είναι διαφορετική  από διαφορετικές πηγές.Σασμός: Ο Καραπάνος σκοτώνει τον γιο του Γεράσιμο η όχι?

Είδαμε σ ένα spoiler  ότι Ο Καραπάνος σκοτώνει τον γιο του. Είναι τραγικό  για τους ήρωες ένα τέτοιο τέλος και δεν το θέλουμε.

Ο ρόλος του Καραπάνου τελειώνει στην σειρά και ως συνηθίζουν όταν τελειώνει ο ρόλος του ηθοποιού σε μια σειρά τον ήρωα <πεθαίνουν>. Αν φύγει από την σειρά και ο Γεράσιμος  δεν το ξέρουμε ακόμα.

Τελικά σκοτώνει ο ίδιος ο Καραπάνος τον γιο του? Σύμφωνα με όσα λένε οι πηγές η αλήθεια πιστεύω να βρίσκεται κάπου στη μέση.  Διαβάστε παρακάτω.

Σύμφωνα με το Yupiii ο Καραπάνος πεθαίνει και θα μάθει τελευταία στιγμή την αλήθεια για τον γιό του

Οι μπράβοι του Καραπάνου γυρεύουν ευκαιρία να σκοτώσουν τον Γεράσιμο. Λίγο πριν πυροβολήσουν, για να σκοτώσουν τον Γεράσιμο, ο Καραπάνος, που έχει μάθει από τη Στέλλα ότι ο Γεράσιμος είναι ο γιος του, παίρνει τη θέση του.

Τραυματίζεται βαρύτατα και μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου φρουρείται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Θα γίνει η Μαργαρίτα, τιμωρός του γιου της;

Εκεί θα έχει την ευκαιρία να αποκαλύψει στον Γεράσιμο πως έμαθε την τελευταία στιγμή ότι είναι ο γιος του και προσπάθησε να τον σώσει από τους ίδιους τους μπράβους του!

Ωστόσο, η εντολή εκτέλεσης παραμένει και ο Γεράσιμος πρέπει να φύγει οριστικά από την Κρήτη, για να σώσει τη ζωή του.

Πατέρας και γιος λίγο πριν ξεψυχήσει ο πρώτος έχουν συμφιλιωθεί. Τώρα, ο σκληρός ισοβίτης Καραπάνος μπορεί να φύγει από τη ζωή ήσυχος, ότι βρήκε τον γιο του και ζήτησε συγγνώμη.

Σύμφωνα με το TV24, ο Καραπάνος ετοιμάζει την απόδρασή του από τη φυλακή προκειμένου να λύσει τις εκκρεμότητες που έχει, με κύρια αυτή με τον «μπάτσο Χριστόγιαννη» όπως λέει.

Κι όντως βρίσκει τον τρόπο και το σκάει από τη φυλακή, με μοναδικό σκοπό να σκοτώσει τον Γεράσιμο. Μάλιστα το έχει δηλώσει σε όλους: «Αυτός θα πάει από το δικό μου χέρι. Αυτόν δεν τον αγγίζει κανένας άλλος, μόνο εγώ.

Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι αυτός. Έχει τελειώσει ο τύπος και δεν το ξέρει». Φυσικά, ο Καραπάνος δεν έχει ιδέα ότι ο Γεράσιμος είναι ο γιος του ο Μάκης, που ζει μόνο γι’ αυτόν και με την ελπίδα ότι θα τον ξαναδεί.

Διαβάστε Επίσης  Το μυστικό της πεταλούδας επόμενα επεισόδια : 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16

Δεν έχει μάθει την αλήθεια από κανέναν, μάλιστα ο ίδιος ο Γεράσιμος δεν ήθελε, γιατί όπως είχε πει: «Θέλω να υπάρχει ισορροπία. Αυτός να μισεί τον μπάτσο Χριστογιάννη κι εγώ τον εγκληματία Καραπάνο».

Ο Καραπάνος βρίσκει λοιπόν τον τρόπο να αποδράσει και ελεύθερος πλέον ετοιμάζει τη δολοφονία του Γεράσιμου: «Η ποινή έχει αποφασιστεί. Η εκτέλεση πλησιάζει», λέει και το κάνει. Ο ίδιος εκτελεί εν ψυχρώ τον μπάτσο με το ψυχρό βλέμμα, αλλά κάτι μέσα του δεν τον αφήνει να χαρεί.

Σαν να σκότωσε την ίδια του την ψυχή. Δεν αισθάνεται καμία ικανοποίηση όπως πίστευε. Και είχε δίκιο, καθώς λίγο αργότερα η πληροφορία ότι ο Γεράσιμος ήταν ο γιος του δεν έχει νόημα να μένει κρυφή.

Ο Καραπάνος το μαθαίνει και τρελαίνεται. Η σκηνή που θα δούμε, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μοιάζει με αρχαία τραγωδία για το τέλος αυτού του σκληρού άντρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *