Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη γίνεται αλαζονική και κακιά

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί η Μυρτάλη, στην γη της ελιάς. Τα έσοδα από την επιχείρηση καλλυντικών, αλλά και το 51% της επιχείρησης των Βρεττάκων, την έχουν κάνει να σκέφτεται πολύ διαφορετικά. Η νεαρή πρωταγωνίστρια κατάφερε να πάρει στα χέρια της μεγάλη χρηματική δύναμη κι εξουσία, με αποτέλεσμα να αλλάξει σημαντικά..  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη γίνεται αλαζονική και κακιά

Αρχίζει να συμπεριφέρεται αλαζονικά στην οικογένειά της, ενώ δείχνει διαρκώς πως είναι το αφεντικό. Ο Ισίδωρος και η Ιουλία προσπαθούν να την συνετίσουν, όμως εκείνη δεν ακούει κανέναν.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: Ο κόσμος της Ελπίδας καταρρέει

Όλα θα ξεκινήσουν από ένα ταξίδι στην Αθήνα. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, η Αθηνά και ο Μάνος πηγαίνουν σε μία εκδήλωση βράβευσης για την ποιότητα του ελαιόλαδου που παράγει η οικογένεια Βρεττάκου. Ο Μάνος και η Αθηνά παίρνουν το βραβείο, χωρίς να αναφέρουν το όνομα της Μυρτάλης.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη γίνεται αλαζονική και κακιά

Αυτό θα εξοργίσει την νεαρή ηρωίδα της σειράς. Θα ξεσπάσει έντονα, δείχνοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο. Η Ιουλία θα καταλάβει αμέσως πως η ανιψιά της αρχίζει να βαδίζει στα βήματα του Ιπποκράτη. Γίνεται αυταρχική, αλαζονική και κακιά.. Με μεγάλη αγάπη και στοργή, προσπαθεί να της εξηγήσει πως πρέπει να είναι ταπεινή, παρά τα όσα έχει στα χέρια της.

Διαβάστε Επίσης  Τρία Μίλια Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: 16-17-18-19-20

Βέβαια, η Μυρτάλη φαίνεται πως δεν ακούει κανέναν, στην γη της ελιάς. Κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο και φέρνει σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους που την υποστήριζαν τόσο καιρό… Θα καταφέρει να “πέσει” από το ροζ της σύννεφο ή οι συνέπειες θα είναι τεράστιες;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *