Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία αποβάλλει και θέλει να εκδικηθεί

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία αποβάλλει και θέλει να εκδικηθείΗ Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Ευτυχία αποβάλλει και θέλει να εκδικηθεί.

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στην Γη της Ελιάς υπόσχονται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό, όπως άλλωστε έχουν καταφέρει να κάνουν μέχρι και σήμερα. Η Ευτυχία αποβάλλει και θέλει να πάρει εκδίκηση κι εμείς ανυπομονούμε να δούμε την συνέχεια. Διαβάστε παρακάτω:

Η Άννα έχει ήδη καταλάβει ότι ο Άρης γυροφέρνει την Ευτυχία και μάλιστα της το λέει, αλλά εκείνη δεν δίνει καμία σημασία. Στο μεταξύ ο Ανέστης, μεθυσμένος, εμφανίζεται νύχτα στο σπίτι της Ευτυχίας και με επιθετικές διαθέσεις της χτυπάει την πόρτα και της ζητάει να του ανοίξει.

Η Ευτυχία είναι τρομαγμένη και αυτή τη φορά φοβάται ότι ο Ανέστης δεν θα σταματήσει. Παράλληλα ο Άρης συνεχίζει να τη διεκδικεί επίμονα, αναγκάζοντάς τη να του πει μερικά πράγματα για να τον σταματήσει:

«Άρη, σε παρακαλώ. Τζάμπα ο κόπος. Δεν ενδιαφέρομαι να κάνω σχέση και επίσης θέλω να ξέρεις ότι περιμένω το παιδί του Αποστόλη», του λέει κι εκείνος κάνει πίσω απογοητευμένος.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται 16 έως 27/10

Σύμφωνα με το TV24, την ίδια ώρα όμως και ο Ανέστης επιμένει να πολιορκεί την Ευτυχία. Έτσι κάποια στιγμή κι ενώ γυρίζει στο σπίτι της, τον βρίσκει να είναι έξω στα σκαλοπάτια της και πάλι μεθυσμένος και να την περιμένει.

Η κοπέλα αιφνιδιάζεται: «Τι κάνεις εσύ πάλι εδώ μου λες; Σήκω και φύγε γρήγορα γιατί θα βάλω τις φωνές», τον απειλεί, αλλά εκείνος δεν καταλαβαίνει από λόγια.

Όπως είναι θολωμένος, προσπαθεί να μπει με το ζόρι στο σπίτι της Ευτυχίας και αφού εκείνη προβάλλει αντίσταση, αρχίζει να τη σπρώχνει και να τη χτυπάει. Η Ευτυχία καταλαβαίνει ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για εκείνη και αρχίζει να τρέχει για να σωθεί.

Όμως η κοπέλα δεν τα καταφέρνει και πέφτει χτυπώντας άσχημα. Η κατάληξη θα είναι τραγική καθώς εκτός από τα χτυπήματα και τα ψυχολογικά τραύματα, χάνει και το μωρό της.

Η Ευτυχία αποβάλλει κι αυτό είναι ό,τι χειρότερο μπορούσε να της συμβεί, με μοναδικό υπεύθυνο τον Ανέστη. Η κοπέλα θα περάσει πάρα πολύ δύσκολα ψυχολογικά και κοντά της θα είναι όλες οι φίλες της, η Άννα αλλά και ο Αποστόλης που και αυτός είναι συντετριμμένος για τον άδικο χαμό του μωρού τους, αλλά και εξοργισμένος με τον Ανέστη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ το τελευταίο επεισόδιο

Ο Αποστόλης στέκεται στο πλευρό της Ευτυχίας, όμως η σχέση ή η οποιαδήποτε προοπτική να είναι και πάλι μαζί ή να παντρευτούν σβήνει οριστικά. Κι αυτό όχι επειδή χάθηκε το αγέννητο παιδί τους, αλλά επειδή η Ευτυχία δεν αισθάνθηκε ποτέ τον μεγάλο έρωτα με τον Αποστόλη.

Δεν τον ερωτεύτηκε ποτέ, απλά τον είδε σαν μια σανίδα σωτηρίας από την οποία αρπάχτηκε για να ξεφύγει από τις δύσκολες καταστάσεις που είχε βιώσει.

Τον αγάπησε βέβαια σαν έναν άντρα που της έδινε σιγουριά και ασφάλεια. Τον αγάπησε σαν άνθρωπο, όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να κάνει πίσω και να είναι ξανά μαζί του. Έτσι οι δρόμοι τους χωρίζουν οριστικά!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *