Survivor: Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση – Αλλαγές και νέα κόντρα

Τα πάνω-κάτω έφερε στο Survivor η αδιαθεσία δύο παικτών από την πλευρά της κόκκινης ομάδας, γεγονός που πυροδότησε αλλαγή ακόμα και στις υποψηφιότητες. Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor και ποια είναι η αλλαγή στους κανόνες του παιχνιδιού; Ανάμεσα σε ποιους και γιατί ξέσπασε νέα κόντρα με φόντο το συμβούλιο του νησιού;

Το χθεσινό επεισόδιο έμελλε να ξεκινήσει με ανακοινώσεις από τον Γιώργο Λιανό, εξαιτίας των ιώσεων που «χτύπησαν» την κόκκινη ομάδα. Σημειωτέον Μαίη και Στάθης έμειναν εκτός αγώνα, λόγω μίας ίωσης στο στομάχι. Δεδομένης της απουσίας τους ο Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες ότι οι κανόνες αλλάζουν: “Σε περίπτωση νίκης των Κόκκινων, δεν θα παίξουν για την ατομική ασυλία, ενώ σε περίπτωση νίκης των μπλε, θα παίξουν παιχνίδι για την ατομική ασυλία και θα κερδίσουν μόνο την ασυλία και όχι το δικαίωμα να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους. Έτσι θα προκύψουν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση και όχι τρεις”, δήλωσε ο παρουσιαστής, αφήνοντας τους παίκτες με το στόμα ανοιχτό. Τελικά παρά τις απώλειες, Μαρτίκας, Τάλα και Στέλλα κέρδισαν τους μπλε, οι οποίοι πήγαν για την ατομική ασυλία με το Σοϊλέδη να κερδίζει το κολιέ και την ασφάλεια για μία ακόμη εβδομάδα.

Διαβάστε Επίσης  Διονύσης Σαββόπουλος: Εξιτήριο εντός της ημέρας για τον αγαπημένο τραγουδοποιό

Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor

Η συμπεριφορά, ο εγωκεντρισμός του και η αρνητική του ενέργεια την ώρα των αγώνων οδήγησαν τους μπλε στην επιλογή μπροστά στην κάλπη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, ο οποίος μαζί με το Μαρτίκα διεκδικούν την παραμονή τους στο Survivor. “Αν μετέφερα αρνητισμό, ζητάω συγνώμη. Είπα μία κουβέντα και είδα επίθεση απ’ όλους” σχολίασε ο Εμμανουήλ από την πλευρά του, ο οποίος αυτή την εβδομάδα διεκδικεί την παραμονή του στο Survivor μαζί με το Σπύρο Μαρτίκα. Για το φαρμακοποιό θα είναι η ένατη φορά υποψηφιότητάς του και για τον make up artist η τέταρτη. Την ίδια στιγμή ο Σπύρος απευθυνόμενος στο κοινό είπε ότι θα ήθελε την ψήφο του κοινού για δύο λόγους. Ο ένας είναι για να παλέψει με τη νέα υπέροχη ομάδα του και ο δεύτερος και πιο σημαντικός λόγος για εκείνον ώστε να συνεχίσει στο παιχνίδι, έχει να κάνει με τη Βρισηίδα.

Νέα κόντρα – Ποιοι πρώην κολλητοί μάλωσαν

Από φίλοι που ήταν κάποτε πλέον είναι και αντίπαλοι αλλά και σε κόντρα μεταξύ τους. Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη και το Γιώργου Ταλάντσεβ, οι οποίοι διαπληκτίστηκαν την ώρα του run με τον ποδοσφαιριστή να αποδίδει την ευστοχία του άλλοτε κολλητού του στην κ@@οφαρδία του. Το γεγονός πυροδότησε σειρά αντιδράσεων.

Διαβάστε Επίσης  Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Η πρώτη του κοινή εμφάνιση στο θέατρο!

“Σε εμένα το λες; Μιλάς εσύ για κ@@οφαρδία; Όχι δεν είναι. Θα τα πούμε στο επόμενο” του απάντησε ο Τάλα με το Σοϊλέδη να τον κατηγορεί για έπαρση. “Εγώ έχω έπαρση; Ξεκίνησες; Αυτά που έκανες σε άλλους, τα κάνεις τώρα εδώ; Το γεγονός ότι κυνηγάμε μια ασυλία είναι για εσένα έπαρση; Εσύ είπες θα τα πούμε στο επόμενο. Πάντα εσύ θες να τα εξηγείς όλα σε όλους. Όχι δεν θέλω. Εσύ δεν έχεις τύχη; Είσαι και γ@@ώ τους παίκτες αλλά έχεις και τύχη” είπε σε έντονο ύφος ο Άρης. “Η μεγαλύτερη έπαρση του Survivor. Κακία εγώ; Πότε ρε μ@@α; Πες τα σε άλλους. Ντροπή σου! Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Σε εμένα το λες; Τα βλέπουν όλοι» απάντησε ο Τάλα στον Άρη, που του έλεγε πως βγάζει κακία.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *