Σασμός – Κλαίρη: «Με πρόδωσες, με έκανες να νιώθω ηλίθια»

Λίγο πριν χωρίσουν οριστικά, Μανόλης και Κλαίρη θα καυγαδίσουν πολύ άσχημα στην σειρά Σασμός. Πιο συγκεκριμένα η Κλαίρη του ρίχνει όλες τις ευθύνες για τις εξελίξεις που αφορούν τον Αμερικάνο αλλά και την δολοφονία του Στεφανή. Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Μανόλης την κορόιδεψε και την είπε ψέματα με αποτέλεσμα το ζευγάρι από σήμερα να τραβάει χωριστούς δρόμους.  Σασμός – Κλαίρη: «Με πρόδωσες, με έκανες να νιώθω ηλίθια»

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 1-2-3: Δύο αντίθετοι κόσμοι σε σύγκρουση

Η Κλαίρη ξεσπά άσχημα στον Μανόλη

Ένα πολύ άσχημο ξέσπασμα της Κλαίρης θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στην σειρά Σασμός. Η ίδια μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από την Άνω Ποριά και το σπίτι του Μανόλη, όπου περνούσαν μαζί τις τελευταίες μέρες εκεί καθώς η αλήθεια έλαμψε. Η ίδια όπως θα δούμε θα του πει όλα όσα πρέπει να του πει αιτιολογώντας του και την απόφαση της να χωρίσουν.

Ο Μανόλης την παρακαλεί και κάνει ότι μπορεί για να της αλλάξει γνώμη αλλά δυστυχώς αυτό είναι ακατόρθωτο. Η Κλαίρη τον εγκαταλείπει οριστικά γεμίζοντάς τον ενοχές και τύψεις. Ο Μανόλης μετά από όλα αυτά γίνεται ράκος και καταλαβαίνει τα λάθη του. Κλαίρη και Μανόλης χωρίζουν οριστικά απόψε στην σειρά Σασμός! Θα δώσει άραγε στο μέλλον η Κλαίρη μια δεύτερη ευκαιρία στον Μανόλη ή όχι; Η συνέχεια απόψε το βράδυ στις οθόνες μας…

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρίνος σκοτώνει τον Μπόγρη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *