Σασμός: Η ομολογία στέλνει τη Βασιλική στο τμήμα – Ανοίγει η υπόθεση Στεφανή

Σασμός: Η ομολογία στέλνει τη Βασιλική στο τμήμα – Ανοίγει η υπόθεση ΣτεφανήΟ Αντώνης Φραγκιαδάκης είναι ένα βήμα πριν ανακαλύψει την μεγάλη αλήθεια. Ο Αμερικάνος ξεψυχά, ομολογώντας πως δεν ήταν εκείνος ο πραγματικός δολοφόνος του Στεφανή. Στο τμήμα επικρατεί πανικός, την ίδια στιγμή που η Βασιλική και ο Νικηφόρος καλούνται να δώσουν ξανά απαντήσεις, στη σειρά Σασμός.Σασμός: Η ομολογία στέλνει τη Βασιλική στο τμήμα – Ανοίγει η υπόθεση Στεφανή

Μετά από αυτή την ομολογία – φωτιά, ο φάκελος του Στεφανή ανοίγει. Ο Μαθιός και η Καλλιόπη βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς γνωρίζουν πως οι αρχές θα ξεκινήσουν άμεσα τις έρευνες.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός σήμερα, η κραυγή χωρισμού Αργυρώς και Αστέρη!(video)

Όλο το χωριό μαθαίνει την είδηση και σοκάρεται. Πώς είναι δυνατόν ο δολοφόνος του Στεφανή να κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος και κανείς να μη γνωρίζει τίποτα; Τα βλέμματα στρέφονται στον Μαθιό, με τις υποψίες να ξεκινούν… Κανείς δεν είναι, πλέον, σίγουρος για τον διπλανό του.

Σασμός: Η ομολογία στέλνει τη Βασιλική στο τμήμα – Ανοίγει η υπόθεση Στεφανή

Ο Αντώνης τηλεφωνεί στη Βασιλική, ζητώντας της να τον επισκεφτεί άμεσα στο τμήμα, στη σειρά Σασμός. Εκείνη, παγωμένη, ετοιμάζεται για μία νέα κατάθεση. Ενημερώνει τον Νικηφόρο πως πρέπει να είναι δυνατοί, καθώς ο εφιάλτης ξανά αρχίζει. Μητέρα και γιος γίνονται μία γροθιά και στέκονται απέναντι από τον Αντώνη, ζητώντας απαντήσεις.

Διαβάστε Επίσης  Αλλαγή στις ημέρες προβολής του «Σασμού»: Πότε θα προβάλλεται πλέον η σειρά

Στο μεταξύ, ο Μαθιός προσπαθεί να καλύψει με κάθε τρόπο τα ίχνη του. Η Καλλιόπη τρέμει στην ιδέα πως μετά τον Αστέρη, σειρά έχει ο μεγαλύτερος γιος της. Θα γλιτώσει τη σύλληψη ο Μαθιός Σταματάκης;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση