Αθηνά Ωνάση: Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά

  • Post category:lifestyle

Ένας νέος άνδρας φαίνεται ότι μπήκε στη ζωή της Αθηνάς Ωνάση και έκανε την καρδιά της να χτυπάει δυνατά.

Το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον σύζυγο της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτονα, είχε συζητηθεί πάρα πολύ. Η ίδια δεν είχε τοποθετηθεί για τους λόγους που είχαν οδηγήσει το ζευγάρι στον χωρισμό, και είχε αποσυρθεί από τη δημοσιότητα διακριτικά.

Αθηνά Ωνάση: Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά

Ένα από τα μεγάλα πάθη της πάμπλουτης κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση, είναι τα άλογα. Τα λατρεύει, τα εκτρέφει και δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια έχει πάρει μέρος σε αγώνες ιππασίας.

Το αγαπημένο άλογο του Αλβάρο

Αθηνά Ωνάση: Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά
Ένα από τα άλογα που μεγάλωσε από μικρό και ήταν το αγαπημένο της ήταν ο «Κορνέτο Κ». Ένας υπέροχος επιβήτορας με μαύρο στιλπνό τρίχωμα. Ένα άλογο που μπορεί να πηδάει με άνεση εμπόδια ύψους 1.60 και το οποίο ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς λάτρευε και εκείνος. Η Αθηνά για δικούς της λόγους, αποφάσισε να το πουλήσει. Αθηνά Ωνάση: Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler 28/6: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Για το άλογο ενδιαφέρθηκε ο επιχειρηματίας και αθλητής ιππασίας Αλμπέρτο

Αλμπέρτο και Αθηνά άρχισαν να μιλάνε πριν γίνει η πώληση με τις συνομιλίες τους όσο περνούσε ο καιρός να γίνονται όλο και περισσότερες. Αθηνά και Αλμπέρτο είχαν έρθει πολύ κοντά.

Αθηνά Ωνάση: Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες τα ξένα Μέσα έχουν κυριολεκτικά «πάρει φωτιά» και μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα στη ζωή της Αθηνάς Ωνάση, η οποία βρήκε την αγάπη στην αγκαλιά του Αλμπέρτο.

Διαβάστε Επίσης  Δώρα Χρυσικού : " Έχω τελειώσει τις χημειοθεραπείες, είμαι καλά, έχω ξαναβρεί τις δυνάμεις μου " !

Μάλιστα τα ξένα μέσα το πάνε ακόμη παρακάτω και λένε πως η Αθηνά ήταν η αιτία που ο Αλμπέρτο χώρισε τη σύντροφο του Αναλίζα Τζιουντίνι, επίσης επιχειρηματία από τη Βόρεια Ιταλία.

Πλέον Αθηνά και Αλμπέρτο περνούν πολλές ώρες μαζί στην Ολλανδία και μοιράζονται τη μεγάλη τους αγάπη που είναι τα άλογα. Κοινός τους φίλος αλλά και προπονητής του Αλμπέρτο είναι ο Ολλανδός πρώην ολυμπιονίκης στην ιππασία Γιαν Τοπς.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση