Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη καταριέται θεούς και δαίμονες

Εκτός εαυτού θα βγει η Καλλιόπη για ένα χωράφι, στη σειρά Σασμός. Οι Σταματάκηδες βρίσκονται υπό διάλυση και η οργή της είναι τεράστια. Τα οικονομικά προβλήματα δεν αφήνουν την οικογένεια να πάρει ανάσα…

Ο Αστέρης αποφασίζει να πουλήσει το τελευταίο κομμάτι γης των Σταματάκηδων. Μόνον έτσι θα καταφέρει να μαζέψει τα απαραίτητα χρήματα για να στηρίξει τόσο το σπίτι του, όσο και το μαγαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 32 , 33 , 34 , 35

Ο αγοραστής δεν είναι άλλος, από τον Άγγελο Βρουλάκη. Τα δύο ξαδέλφια μιλούν για αυτή τη συμφωνία, με τον Αστέρη να παραχωρεί το χωράφι του στους Βρουλάκηδες. Με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρει να “λυτρωθεί” απέναντί τους, αλλά και να πάρει τα χρήματα που χρειάζεται.

 


Η Καλλιόπη δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο Αστέρης θα δώσει το τελευταίο χωράφι που έχουν στη σειρά Σασμός, στους Βρουλάκηδες! Καταριέται θεούς και δαίμονες, φωνάζει και πιάνεται στα χέρια με τον μικρότερο γιο της. Εκείνος, δεν κάνει πίσω.

Διαβάστε Επίσης  Κομάντα και δράκοι επεισόδιο 6 – 31/10/21: Μυστικά

Μητέρα και γιος “σκοτώνονται” για το τελευταίο χωράφι των Σταματάκηδων. Ο Άγγελος στέκεται απέναντι και περιμένει να το αρπάξει στα χέρια του. Αυτό θα του δώσει τη δύναμη που χρειάζεται, για να χτυπήσει κι άλλο την οικογένεια της μητέρας του..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *