Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αποστόλης στήνει καρτέρι στον Ανέστη

Μπορεί ο Ανέστης να αποφυλακίστηκε στην γη της ελιάς, ο Αποστόλης, όμως, δεν έχει σκοπό να τον αφήσει να κυκλοφορεί ελεύθερος στη Μάνη. Όλοι έχουν προειδοποιήσει τον αδίστακτο αυτόν χαρακτήρα πως εάν συνεχίσει να φέρεται τόσο επικίνδυνα, θα τον καταστρέψουν με τα ίδια τους τα χέρια. Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αποστόλης στήνει καρτέρι στον Ανέστη

Ο Κουράκος παρακολουθεί διαρκώς τις κινήσεις του Ανέστη και βρίσκεται σε ετοιμότητα. Το ίδιο ισχύει και για την Μαρίνα με την Ευτυχία, οι οποίες ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να τον αντιμετωπίσουν σε περίπτωση που επιτεθεί ξανά.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Φονική παγίδα σε Στέφανο και Μαργέτα

Ακόμη και ο Αποστόλης, αν και χωρισμένος με την αγαπημένη του, στέκεται φρουρός και καραδοκεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψει κανείς στον Ανέστη να σκορπίσει τον τρόμο για ακόμη μια φορά.

Ο ηθοποιός Πανίκος Πιλάλης σε συνέντευξή του στο περιοδικό TV24 και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, μίλησε για την γη της ελιάς, για τον ρόλο του Αποστόλη, αλλά και για τη στάση που θα κρατήσει απέναντι στον Ανέστη. Χαρακτηριστικά, ανέφερε:

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης καταρρέει – Ηγουμένη και Κασσιανή συγκρούονται

«Τον Ανέστη τον γνωρίζει πολύ καλά και ό,τι και να κάνει δεν θα τον έκπληξη πλέον. Του τα έχει φυλαγμένα και ότι δεν τον σκότωσε οφείλεται στην Ευτυχία».

Αξίζει να σημειωθεί πως στα επόμενα επεισόδια, ο Ανέστης μεθυσμένος θα εισβάλλει στο σπίτι της Ευτυχίας, θέλοντας να της κάνει κακό. Ποια στάση θα κρατήσει ο Αποστόλης απέναντί του, μετά από αυτό το φρικτό γεγονός; Οι δύο άντρες θα σταθούν ξανά αντιμέτωποι.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *