Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Άννα βάζει φιτιλιές στην Ευτυχία

Κι όμως, η Άννα καταφέρνει να αναστατώσει ξανά την Ευτυχία, στην γη της ελιάς. Την περίοδο αυτή, η Ευτυχία προσπαθεί να βάλει μία τάξη στη ζωή της, κοιτάζοντας τη δουλειά της στο ελαιοτριβείο και ελέγχοντας την εγκυμοσύνη της.

Παρόλο που ο Αποστόλης την ικετεύει να γυρίσει στην αγκαλιά του, εκείνη επιμένει να μεγαλώσει το μωρό μόνη της. Του τονίζει διαρκώς πως δε θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του, απλώς επειδή έμεινε έγκυος!

Η Άννα στηρίζει την φίλη της την Ευτυχία, ακόμη κι αν αυτό εκνευρίζει τον Αποστόλη, στην γη της ελιάς. Στέκεται δίπλα της, με την υπόσχεση πως θα βοηθήσει όσο μπορεί, ώστε να μεγαλώσει καλά το ανιψάκι της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος σκαρώνει και νέο κόλπο

Στο μεταξύ, ο αδελφός της Εύας, ο Άρης, επισκέπτεται τη Μάνη και ξεκινάει τις… βόλτες. Μόλις αντικρίσει την Ευτυχία, ένας νέος έρωτας θα φουντώσει. Γοητευμένος, θα της ρίξει κάποιες κλεφτές ματιές, τις οποίες θα αντιληφθεί πρώτη η Άννα.

Η Άννα θα τρέξει αμέσως στην φίλη της, αναφέροντας πως ο νεαρός Άρης την διεκδικεί. Η Ευτυχία δε θέλει να σκεφτεί πως ένας άλλος άντρας θα “εισβάλλει” στη ζωή της, έτσι ξαφνικά. Κρατά αποστάσεις και ζητά από την Άννα να σταματήσει να της βάζει ιδέες.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 25, 26

Βέβαια, αυτό δε θα κρατήσει για πολύ. Ο Άρης θα κάνει την πρώτη κίνηση, με το ειδύλλιο αυτό να ξεκινά. Ο Αποστόλης θα μάθει τα νέα και θα σκοτεινιάσει. Νέες εξελίξεις θα κόψουν την ανάσα, στα επόμενα επεισόδια…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *