Σασμός Spoiler: Μεγάλη καταστροφή στους Σταματάκηδες

Σε πανικό θα βρεθούν οι Σταματάκηδες, στη σειρά Σασμός. Τα χρέη πνίγουν την οικογένεια, με αποτέλεσμα η Καλλιόπη να βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα. Το αλουμινάδικο του Αστέρη πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, με την επιχείρηση να υποφέρει. Σασμός Spoiler: Μεγάλη καταστροφή στους Σταματάκηδες

Ο Μαθιός βρίσκεται σε τεράστια σύγχυση. Ο Αστέρης προσπαθεί να βάλει μία τάξη, χωρίς αποτέλεσμα. Τα έξοδα αυξάνονται και η απόγνωση είναι μεγάλη. Ο μόνος τρόπος για να σωθούν, είναι να βρουν αγοραστή για το χωράφι τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το τέλος της Σοφίας και του Τάσου στη σειρά

Ο Άγγελος, αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, ζητάει από τον Αστέρη να αγοράσει ο ίδιος το χωράφι. Αυτό θα του δώσει μεγαλύτερη δύναμη στα χέρια του. Στόχος του είναι να αποκτήσει ένα κομμάτι της ιδιοκτησίας των Σταματάκηδων, για να καταφέρει αργότερα να τους χτυπήσει κι άλλο.

Σασμός Spoiler: Μεγάλη καταστροφή στους Σταματάκηδες
Η Καλλιόπη ικετεύει τον Αστέρη να μη προχωρήσει σε αυτή την αγοραπωλησία. Εάν ο Άγγελος πάρει στα χέρια του το χωράφι, οι Σταματάκηδες θα δεχτούν διπλή ήττα, στη σειρά Σασμός. Βέβαια, τα οικονομικά της οικογένειας βρίσκονται σε απελπιστικό σημείο και μόνο εάν πουληθεί αυτή η έκταση γης, θα καταφέρουν να σταθούν στα πόδια τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Καλλιόπη: «Το μωρό είναι αίμα μας και θα το πάρουμε»

Σασμός Spoiler: Μεγάλη καταστροφή στους Σταματάκηδες

Μαθιός και Αστέρης μπαίνουν σε σκέψεις. Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη ανακοινώνει πως ξεσπά νέος πόλεμος… Ποια θα είναι η στάση του Άγγελου απέναντι στην οικογένεια της μητέρας του;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *