Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ερωτευμένος – Ποια του κλέβει την καρδιά;

Ο Πότης είναι ξανά ερωτευμένος! Ο καφετζής της Αρεόπολης εντυπωσιάζεται από μία κοπέλα που έρχεται στη Μάνη, για να του κλέψει την καρδιά. Ένας νέος έρωτας φουντώνει, με τον πλακατζή καφετζή να ελπίζει να μην είναι… μονόπλευρος! Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ερωτευμένος – Ποια του κλέβει την καρδιά;

Μία νέα άφιξη στην Αρεόπολη, θα φέρει την ανατροπή. Η Αλκμήνη, η χημικός που αναλαμβάνει τα προϊόντα στην εταιρεία της Μυρτάλης και της Ισμήνης, έρχεται στην γη της ελιάς, γοητεύοντας τον Πότη!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική Λυγίζει Και Φωνάζει: «Είμαι Έγκυος!» – Σε Σοκ Η Μυρτάλη

Εκείνος, μόλις την γνωρίζει, εντυπωσιάζεται από τον γλυκό της χαρακτήρα και την ομορφιά της. Η Αλκμήνη προσπαθεί να δικτυωθεί στον τόπο που θα την φιλοξενήσει, κρατώντας παράλληλα ένα πολύ χαμηλό προφίλ.

Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ερωτευμένος – Ποια του κλέβει την καρδιά;

Ο Πότης αντικρίζει την Αλκμήνη, στην γη της ελιάς και αισθάνεται το πρώτο σφίξιμο στο στομάχι του. Η Άννα, παρατηρεί πως ο φίλος της είναι ένα βήμα πριν μπλεχτεί στα δίχτυα ενός περίεργου έρωτα και σπεύδει να τον προειδοποιήσει. Του ζητάει να είναι προσεκτικός και να μην πετά στα σύννεφα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κυκλοφορεί απροκάλυπτα με την Εύα στη Μάνη

Στο μεταξύ, η Αλκμήνη φαίνεται πως κρύβει αρκετά μυστικά. Θα έρθει κοντά με τον καφετζή ή ο έρωτας αυτός θα είναι μονόπλευρος; Θα βρει επιτέλους ο Πότης την ευτυχία που τόσο πολύ αναζητά;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *